עדשות מגע סיליקון הידורג'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע סיליקון הידורג'ל
    מור
    12/10/2011

שלום, אני משתמשת בעדשות דו שבועיות של ג'ונסון אנד ג'ונסון (מסיליקון הידרוג'ל)
    ויש לי כמה שאלות:
    1. מהו מספר השעות המקסימלי המומלץ להרכבת העדשות?
    2. האם כל תמיסה של עדשות רכות מתאימה לעדשות סיליקון הידרוג'ל? או שיש תמיסות מסוימות שמומלצות יותר?
    התמיסה של zeiss מתאימה?
    3. האם הטיפול בעדשות סיליקון הידרוג'ל צריך להיות שונה מעדשות רכות רגילות?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדשות מגע סיליקון הידורג'ל - תגובה

נתנאל סילם
    13/10/2011

הי
    לפי המלצות היצן לא מומלץ להישאר עם עדשות אלו יותר מ 14 שעות-אלו ההמלצות ה"יבשות" אבל זה מאוד תלוי בעיניים שלך גם שכן לא לכולם זה מתאים ויש אנשים שלא נמליץ להם על יותר מ6-8 שעות הרכבה.
    בקשר לתמיסה אני לא מכיר כל כך את התמיסה שהזכרת אבל הייתי ממליץ לך על תמיסה יותר אגרסיבית כגון מי חמצן , עדשות מסיליקון נוטות להתמלא יותר בלכלוך מעדשות רגילות ולכן החומר שמנקה אותן הכי טוב הוא מי חמצן(מסתיים ב SEPT בדרך כלל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיסת מי חמצן

מור
    14/10/2011

אפשר בבקשה הסבר איך משתמשים בתמיסה שמכילה מי חמצן? כי אני רגילה להשתמש בתמיסות הרב-תכליתיות..
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו