מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע סיליקון הידורג'למור12/10/2011
שלום, אני משתמשת בעדשות דו שבועיות של ג'ונסון אנד ג'ונסון (מסיליקון הידרוג'ל)
ויש לי כמה שאלות:
1. מהו מספר השעות המקסימלי המומלץ להרכבת העדשות?
2. האם כל תמיסה של עדשות רכות מתאימה לעדשות סיליקון הידרוג'ל? או שיש תמיסות מסוימות שמומלצות יותר?
התמיסה של zeiss מתאימה?
3. האם הטיפול בעדשות סיליקון הידרוג'ל צריך להיות שונה מעדשות רכות רגילות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע סיליקון הידורג'ל - תגובה
נתנאל סילם13/10/2011הי
לפי המלצות היצן לא מומלץ להישאר עם עדשות אלו יותר מ 14 שעות-אלו ההמלצות ה"יבשות" אבל זה מאוד תלוי בעיניים שלך גם שכן לא לכולם זה מתאים ויש אנשים שלא נמליץ להם על יותר מ6-8 שעות הרכבה.
בקשר לתמיסה אני לא מכיר כל כך את התמיסה שהזכרת אבל הייתי ממליץ לך על תמיסה יותר אגרסיבית כגון מי חמצן , עדשות מסיליקון נוטות להתמלא יותר בלכלוך מעדשות רגילות ולכן החומר שמנקה אותן הכי טוב הוא מי חמצן(מסתיים ב SEPT בדרך כלל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסת מי חמצן
מור14/10/2011אפשר בבקשה הסבר איך משתמשים בתמיסה שמכילה מי חמצן? כי אני רגילה להשתמש בתמיסות הרב-תכליתיות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)