מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקהארי08/04/2012
שלום רב,
בבדיקות עיניים שעשיתי לפני כחודש התקבלו תוצאות V/A עין
ימין 6/7.5 עין שמאל 6/6 ו- FVA עין ימין 6/20 עין שמאל
6/12 . לא ברור לי מה ההבדל בין V/A ל- FVA ? כמו כן נאמר לי שאני חייב להתאים משקפיים לצרכי נהיגה, מאידך אני שם לב שגם לצרכי קריאה אני צריך, האם התוצאות משקפות זאת? האם יהיה צורך בשני משקפיים או יספיק זוג אחד.
כמו כן האם הבדיקה הנ"ל שהייתה של אופטומטריסט מספיקה להתאמת משקפיים.
אשמח לשמוע דעתך.
תודה רבה
ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה - תגובה
איציק שבח09/04/2012התוצאות הנ"ל מביעות את חדות הראייה שלך (VA) ללא משקפיים (FVA) ועם משקפיים (VA).
מעבר לכך, לא ניתן לדעת מה המרשם שלך לפי התוצאות הנ"ל, וכ"כ לא ניתן לנחש האם אתה צריך משקפיים לקרוב (לרחוק אתה צריך!).
עליך לדעת שהתוצאות משקפות אך ורק האם אתה צריך משקפיים לרחוק או לא (לפי קריטריונים של משרד הרישוי) ואינן מספיקות לצורך התאמת משקפיים.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)