מסגרת אחת ושתי אופציות-שמש , ראייה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסגרת אחת ושתי אופציות-שמש , ראייה?
    עלמה
    07/07/2016

שלום, קניתי משקפי וינטאג׳.. ורציתי לדעת.. האם יש איזו שהיא אפשרות שלא ידוע לי בכלל על לאחד בין משקפי שמש לראיה רגילות במסגרת אחת ולבחור את הרצוי לפי מה שאני צריכה?
    ז"א .. במקום שיהיו לי שני מסגרות משקפיים שאחת מהן תהיה שמש משולבות עם ראייה והשנייה ראיה רגיל.. אפשרי שאוכל להכניס את השניים ולהחליף בניהם לפי הצורך במשקפיי וינטאג "חתוליות"?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסגרת אחת ושתי אופציות-שמש , ראייה? - תגובה

איציק שבח
    07/07/2016

עלמה שלום, יש לך שתי אופציות:
    1. קליפון לפי הזמנה, הכוונה להזמין קליפון עם עדשות כהות לפי תורת המסגרת שלך.

2. עדשה טרנזישן שיכולה להחליף צבע בשמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עלמה
    08/07/2016

הקליפון הזה פשוט אלו עדשות שאני אחליף בניהן למסגרת שלי כשארצה? ודבר כזה בכלל אפשרי למשקפי וינטאג? מפחדת שיישבר..

ובאופצייה השנייה? זה יקר? והאם זה באמת פרקטי והוא משתנה מהיר וביעילות בשמש או באור רגיל? מה החסרונות?
    אשמח לקצת פירוט, תודה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

איציק שבח
    11/07/2016

הקליפון הוא התקן עם עדשות כהות שמתלבש על המשקפיים,
    יתרונות: את לא משנה כלום במשקפיים, יחסית יותר זול.
    חסרונות: עלול להאבד .

עדשות מחליפות צבע, , ולא צריך לסחוב אותו הוא פשוט "בילד אין",
    חסרונות: הוא לא עושה את העבודה אחרי המששה של הרכב כי הוא מבוסס על קרינה שפוגעת בו, והקרינה מסתננת בשמשה, והוא גם קצת יותר יקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקליפון-

עלמה
    12/07/2016

הוא אפשרי לשים על משקפי וינטאג׳ עם צורה "חתולית" ? והאם מדובר בעדשות שמש ללא ראיה שמתחברות לעדשות ראייה שנמצאות במשקפיים עצמם?
    ואם כן, זה שונה ממשקפיים שהעדשות שלהן הן שמש עם ראיה ביחד?

ולגבי הטרנזישן.. הבנתי שזה משהו שעדיף לאנשים שמבלים מרבית מהיום בשמש.. זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקליפון- - תגובה

איציק שבח
    14/07/2016

למשקפיים בצורה מיוחדת יש להזמין קליפון לפי הצורה, (לא בכל האופטיקות יש שירות כזה),
    מדובר בעדשות שמש ללא ראייה, הראייה היא כבר על המשקפיים.
    זה לא שונה ממשקפיים שהם שמש וראייה ביחד, זה רק טכניקה שונה.

לגבי הטרנזישן, זה טוב לאנשים שמסתובבים בשמש:).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו