ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראיה
    סיגלית
    09/07/2008

שלום, איך אני יכולה לדעת אם אני רואה טוב או לא? לעיתים בלילה כשאני עייפה אני רואה את הטלוויזיה מטושטש, לעיתים כואבות לי העיניים כי אני עובד ת מול מחשב, אך מעבר לכך חלא נראה לי שיש לי בעיה, מצד שני כל בני משפחתי משקפופרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראיה

הוספת תגובה

• סיגלית

קרן ריחני
    10/07/2008

סיגלית שלום,
    הדרך הכי טובה לבדוק אם את זקוקה לתיקון ראייה או לא זו בדיקת עיניים של אופטומטריסט מוסמך.
    האם כשאת בסופ"ש ואינך עובדת את חשה באותם תסמינים? שימי לב.
    בלילה רובנו רואים פחות טוב מאשר ביום. עייפות יכולה להשפיע במידה מועטת על ראיה בעיקר בעבודה רצופה מול מחשב. כאבי ראש הם יותר אופיינים לליקוי בראייה (אך גם תלוי באיזה אזור של הראש) מאשר כאבי עיניים, אך לעיתים יובש בעיניים שיכול להיגרם כתוצאה מעבודה ממושכת מול מחשב (עקב המעטה במיצמוץ) יכול להציק לעיניים ולהיות מפורש לסוג של כאב.
    אם כך אני ממליצה שתיגשי לבדיקה אצל אופטומטריסט מוסמך כדי לדעת האם מדובר בצורך במשקפיים ואם יתגלה שאינך זקוקה (ואפשר גם לקחת מס' חוות דעת) רצוי להיבדק גם על ידי רופא עיניים לבדיקה שיגרתית.
    אגב, אין זה מחייב שיהיו לך משקפיים אם לכל בני משפחתך יש.
    בהצלחה ויום נעים
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו