מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדשות מגע זה רע?יסמין08/01/2008
שלום רב ומזל טוב על פתיחת הפורום!!!
אני בת 21 ואני חוששת שהראייה שלי קצת נפגעה..
אין סיכוי שאני אקנה משקפיים כי אני לא מסוגלת לשים אותם חח...
אבל מצד שני שמעתי סיפורים נוראיים על עדשות מגע..(שהם סותמות את העין ולא נותנות שייכנס אויר וכו'..)
האם זה נכון??האם באמת עדשות מגע לא מומלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
יניר סודאי08/01/2008שלום שני,
אני ממש לא יודע איזה סיפורים שמעת, אבל בהחלט יש לדעת איך להשתמש בעדשות מגע ואיזה עדשות לרכוש.
לשם כך יש את האופטומטריסט שמדריך ומסביר בדיוק כיצד להשתמש בעדשות המגע.
את יכולה להיות סמוכה ובטוחה כי אם תשתמשי בעדשות המגע בהתאם להוראות האופטומטריסט לא צפויה לך שום סכנה.
כיום העדשות מגע מיוצרות בטכנולוגיות מתקדמות שמונעות בעיות.
רק לסבר את האוזן בעולם משתמשים מליוני בני אדם בעדשות מגע ללא שום בעיה.
בנוסך לכך צריך להבין שעדשות מגע לא יכולות להחליף לחלוטין את המשקפיים כיוון שאי אפשר להרכיב עדשות מגע במרבית שעות הערות שלנו.
שמחתי לענות לך
באם הינך נדרשת לאינפורמציה נוספת אנו לרשותך.
בברכה,
יניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
יסמין09/01/2008בהחלט הרגעת אותי..
יום טוב וסופ"ש נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפי ראיהאסתי07/01/2008
שלום, בבדיקת ראיה מצאו כי יש לי רבע בעין וחצי בעין אחרת, אמרו שלא חייב משקפיים. מה דעתך ומה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אסתי
יניר סודאי07/01/2008בהמשך לשאלתך, התאמת זוג משקפיים אינה תלויה בממצאי הבדיקה בלבד, אלא בהיבטים נוספים כמו האם קיימת תלונה לקושי ראיתי? האם מתקשה בנהיגה בלילה?, בצפייה בטלויזיה? .. במידה ולא קיימת תלונה אינך מחויבת בהרכבת משקפיים, במידה ואת מתקשה בתנאים מסויימים ניתן להתאים זוג משקפיים שישפרו את חדות הראיה.
בברכה,
סודאי יניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)