מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיוות ראייה דרך משקפייםרון24/02/2019
אובחנתי בקרטוקונוס, ובבת אחת עלו לי המספרים (גם של הצילינדר). למתבונן החיצוני, הצד העבה של העדשה, נראה ממש כמו חור ברקה. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוקונוס
נתנאל סילם04/03/2019לצערי לא ניתן לעשות דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך משקפיים מתקנים פזילה?ליאת18/02/2019
איך משקפיים בעתם מתקנים בעיית פזילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקפיים מתקנים פזילה
נתנאל סילם24/02/2019זה תלוי בסוג הפזילה - כנראה שהכוונה היא לעדשות עם פריזמה שמתקנת פזילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות רכות שפג תוקפןשרון17/02/2019
אני משתמשת בעדשות יומיות לא באופן קבוע, האם אפשר לשים עדשות שפג תוקפן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות שפג תוקפן
נתנאל סילם24/02/2019האם תשתה חלב ש]פג תוקפו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות מומלצת של בדיקת עינייםאריאל14/02/2019
מרכיב עדשות מגע, כל כמה זמן צריך לעשות בדיקת התאמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות בדיקה
נתנאל סילם24/02/2019לפחות פעם בשנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לרכוש משקפת שחיה אופטיתירון13/02/2019
אני רוצה לקנות משקפת שחיה אופטית, איפה מזמינים את זה? האם המרשם של המשקפיים הוא אותו המרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותו מרשם
נתנאל סילם24/02/2019המרשם אכן אותו מרשם - ניתן לבדוק אצל האוטפטומטריסטים המובילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על עדשות defender uvברוך13/02/2019
האם עדשות defender uv טובות יותר להגנה על העין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מסננות אור כחול
נתנאל סילם24/02/2019למי שיושב מול מסכים העדשה אכן מומלצת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות בדיקה אצל אופטיקאיאלכס12/02/2019
אצל ילדים, באיזו תדירות כדאי לעשות בדיקה אצל אופטומטריסט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות
נתנאל סילם24/02/2019פעם בשנה או קודם במידה ויש תלונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות דיוק של Axisעמרי12/02/2019
האם בהתאמת עדשות מגע עם צילינדר יש חשיבות אם יש סטטיה בין ה-Axis שבמרשם לבין זה שבעדשות עצמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטיה בזוית
נתנאל סילם24/02/2019יש חשיבות גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקפיים לילדים שאינן מגדילותליטל11/02/2019
יש אפשרות לעשות משקפיים לילדים שאינן מגדילות את העין מבחוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשה דקה
נתנאל סילם24/02/2019אם תעשו עדשה דקה היא תגדיל פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת אחרי הרכבת משקפייםאמיר05/02/2019
עד לא מזמן הרכבתי משקפיים רק לראייה לרחוק, בזמן האחרון אני משתמש בהם לא רק לנהיגה ולסרטים אבל כשאני מוריד אותם יש לי סחרחורת, למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות למשקפיים
נתנאל סילם10/02/2019עניין של הסגלות - אם הראיה לא טובה איתן כדאי לבצע בדיקה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרגלות העין למשקפיים רגיליםריטה03/02/2019
אני כבר כמה שנים עם מולטיפוקל ואני רוצה משקפיים שיהיו לי רק לרחוק, האם אפשר לעשות את זה אחרי שהעין כבר התרגלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסתגלות למשקפיים
נתנאל סילם10/02/2019אכן ניתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדשות מגע רכות לעומת קשותאביטל30/01/2019
הבת שלי רוצה לעשות עדשות מגע, לפני שנים שמעתי שעדשות מגע קשות פחות מזיקות לעין. זה נכון? איזה סוג עדשות עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדשות מגע
נתנאל סילם10/02/2019אין הבדל ברגע שמשתמשים כראוי וההתאמה והביקורת נעשית על ידי אופטומטריסט מוסמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות של העין בגלל עדשות משקפייםשירן24/01/2019
שלום יש לי קרטוקונוס ופתאוםצעלו לי המספרים והצילינדר בבת אחת .... המספרים גבוהים במיוחד בעין אחת . עשיתי משקפיים חדשים והעין דרך העדשה העבה יותר נראת למתבונן החיצוני ממש מעוותת כאילו יש לי חור ברקה... קרה למשהו מה עושים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיוות עדשות
נתנאל סילם27/01/2019הי שירן - המצב שתארת בהחלט יכול לקרות - זה אכן בגלל המספר והצילינדר הגבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות קטרקט בגיל 40דיקלה24/01/2019
קטרקט בגיל 40 זה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט
נתנאל סילם27/01/2019בהחלט יתכן - מומלץ לגשת לבדיקת רופא עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמצום של טווח הראייהזהבה22/01/2019
האם מסגרות עלולות לצמצם את טווח הראייה והאם לא עדיף משקפיים נטולות מסגרת פלסטיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח ראיה או שדה ראיה
נתנאל סילם27/01/2019אם הכוונה לשדה ראיה אז בהחלט משקף עדין או נטול מסגרת יהיה עדיף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)