מעוניינת בניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בניתוח אף
    בת 16.5
    16/03/2012

*רשמתי את אותה השאלה גם בפורום אחר, לא ידעתי איפה לכתוב..
    שלום, אני בת 15.5 ואני מרגישה לא טוב עם האף שלי,
    בכל זאת הוא מרכז הפנים והוא גדול, עקום, ובולט יותר מידיי
    אמא שלי אומרת שאני מושלמת רק צריך לסדר את האף ואת השיניים(אני כרגע עם גשר)
    לפני בערך חודש ילדה מהכיתה שלי עשתה ניתוח אף והתעניינתי לגבי זה ושאלתי אותה כמה עלה, אצל מי עשתה וכו'
    היא לא באה לבית ספר בערך יותר משבועיים וזה גרם לה להפסיד הרבה חומר לימוד....

אני הסתכלתי על רופאים מנתחים ועל אנשים ועל המלצות באינטרנט, הייתי כבר מעוניינת ללכת לפגישה ראשונית ולראות לפחות בתוכנת מחשב איך יראה האף לאחר הניתוח
    הבעיה היא כזאת...
    אם יש לי גשר, אז זה מפריע לרופא לתכנן איך לעצב את האף כדי שיהיה מתאים? כדי שלא פתאום יתיישרו לי השיניים ואז הפרצוף ישתנה ושהאף לא יהיה מתאים לפרצוץ..
    ובעיה נוספת היא, אני דיי קטנה כאילו יחסית לשאר הילדים בכיתה אני מתפתחת לאט ואני הכי נמוכה בכיתה וכו' זה לא מפריע לי או משהו אבל השאלה אם האף והפרצוף שלי ימשיך להשתנות, והאם זה גיל מוקדם מידיי לבצע ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת בניתוח אף

הוספת תגובה

• מעוניינת בניתוח אף - תגובה

ד״ר דוד לשם
    16/03/2012

שלום רב,
    ניתן לבצע ניתוח אף לאחר סיום הגדילה בבנות סביב גילך. לאחר הניתוח משאירים חבישה לאף לשבוע. לאחר מכן נשארת נפיחות למשך מספר שבועות ויכולים להיות שטפי דם.
    בפורום איננו ממליצים על מנתחים ומחירי ניתוח.
    שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו