מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת ובליטה בשפה תחתונה - בת 4.5שושי04/11/2012
לפני כשלושה חודשים בתי בת הארבע וחצי החליקה בבית וכתוצאה מהנפילה השיניים העליונות חדרו דרך השפה התחתונה החוצה ונוצר חתך שהצריך תפרים.
במיון בדנה, לאחר ביצוע בדיקות ע"י הגיע כירורג פלסטי לתפור את הפצע - סה"כ בוצעו 5-6 תפרים חיצוניים מתחת לשפה התחתונה ועוד 8-10 תפרים בתוך הפה (חלקם פנימיים וחלקם בפה לסגור את הפצע) - אני מקווה שההסבר שלי מובן.
התפרים החיצוניים הוסרו, התפרים הגלויים בתוך הפה נשרו,אבל קיימת מעיין בליטה מורגשת במגע בשפה התחתונה- בהצחלה חשבנו שאלו התפרים הפנימיים שלא התמוססו, אבל עברו 3 חודשים והשינוי (שאכן קיים) הוא מזערי.
בנוסף,למרות שיפור הדרגתי ואיטי במראה הצלקת מתחת לשפה, כאשר הבת שלי מחייכת, ניתן לראות בלחיטה ועיוות קל בחיוך - אני לא יודעת אם זו תוצאה של הבליטה או שאולי משהו נפגע בפציעה הראשונית ולא תוקן כראוי.
בתי מודעת מאוד והיא סיפרה לי שהילדים לועגים לה על ה"גולה" שלה.
האם 3 חודשים זה זמן קצר. מספק על מנת לראות שינוי. - למי עלי לפנות כדי לקבל ייעוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת ובליטה בשפה תחתונה - בת 4.5 - תגובה
ד״ר דוד לשם04/11/2012שלום רב,
יתכן והבליטה שאת מציינת היא הצטלקות. כמובן ששלושה
חודשים זה זמן יחסית קצר לאחר הפציעה.
כדאי לבצע עיסויים לאזור .
ממליץ על יעוץ אצל כירורג פלסטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקת ובליטה בשפה תחתונה - בת 4.5 - תגובה
ד״ר דוד לשם04/11/2012שלום רב,
יתכן והבליטה שאת מציינת היא הצטלקות. כמובן ששלושה
חודשים זה זמן יחסית קצר לאחר הפציעה.
כדאי לבצע עיסויים לאזור .
ממליץ על יעוץ אצל כירורג פלסטי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)