מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח להזעת יתרהגר28/07/2013
אני נערה בת 16 שסובלת מהזעת יתר בבית השחי.. הבעיה הזו מלווה אותי כבר ארבע שנים והיא מאוד מפריעה לי בעיקר שאני ליד אנשים ובבית ספר. ניסיתי הרבה דברים שרופאים הציעו לי משחות ודורדוראנטים, אבל שום דבר לא עזר ואני לא יכולה להמשיך לסבול מהבעיה הזו ולכן כדי להפסיק להזיע בטירוף אני חושבת על האפשרות לעבור ניתוח להסרת עצב בבית השחי שיפסיק את ההזעה. האם הניתוח מומלץ? ומה הם הסיכונים? אשמח לקבל תשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להזעת יתר - תגובה
ד״ר דוד לשם28/07/2013שלום רב
הניתוח הינו מוצלח אבל תתכן הזעת יתר באזורים אחרים
לאחר הניתוח.
ישנה אפשרות נוספת במקום ניתוח , הזרקת בוטוקס
שיעילה למשך מס חודשים.
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות עקב ניתוח להזעת יתר בבית שחי
לירון28/07/2013כך ניראה בית השחי שלי לאחר ארבעה שבועות. את הניתוח ביצע דר רמון רופא בכיר. לצערי הלייזר גרם לכוויות נוראיות וצלקות עבות במיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הניתוח להזעת יתר בבית השי
לירון29/07/2013שלום הגר, עברתי את הניתוח לפני חודש לייזר ושאיבת בלוטות הזיעה על ידי דר רמון רופא בכיר. אן הזעת יתר אבל תסתכלי בתמונה שלי על התוצאות הנה תמונה שצולמה היום. מחריד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוויות וצלקות חודש לאחר הניתוח
לירון29/07/2013שלום הגר אני מקווה מאוד שלו יהיו לך תוצאות כמו שלי. התמונה הקודמת מראה את הצד הימני שלי, הנה תמונה של בית השחי השמאלי שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)