אוזניים בולטות ואוזן אחת שונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים בולטות ואוזן אחת שונה
    אמא
    28/06/2015

בוקר טוב,
    הילד שלי בן 8 יש לו אוזניים מאוד בולטות ,השנה החלטתי לעשות לו ניתוח למרות שהוא לא התלונן וגם לא צחקו עליו ,הוא זורם ומסכים לעבור את הניתוח .
    היינו אצל 3 רופאים, שניים טענו כי הם לא רוצים לנתח אותו כי זה מעבר להצמדת אוזניים ויש צורך לעצב לו את האוזן (אחת מהן) ,יש לציין כי הם מנתחים בעלי שם טוב (בלי לציין את שמם) והגעתי אליהם רק אחרי המלצות ובדיקה מעמיקה .
    מנתח אחד שמו ד"ר אלכסנדר מרגוליס כן הבין את הבעיה והמורכבות באוזן והסכים לנתח ,התרשמנו ממנו מאוד לטובה אך לצערי הסכום שהוא או בית החולים בו הוא משתמש לניתוחים פרטיים עולה בהרבה על הסכום המקובל בשוק האסתטיקה .
    רציתי לשאול ואני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה , האם יש אפשרות לשלוח תמונה של האוזניים של בני ולקבל חוות דעת ראשונית ? אני לא רוצה לסחוב אותו איתי לכלכך הרבה רופאים והאם בניתוחים שהם לא רק הצמדת אוזניים מקובל לקחת סכום שהוא כפול מהסכום המקובל .
    תודה והמשך יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוזניים בולטות ואוזן אחת שונה - תגובה

ד״ר דוד לשם
    28/06/2015

שלום רב,
    לגבי הסכום הנדרש איני יכול להגיב וכל ניתוח הינו שונה ומתומחר שונה.
    רק מתמונה קשה להתרשם, צריך לבדוק את האוזן ולהרגיש את הרקמה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו