שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ציפי
    19/11/2008

שלום, אולי במקרה אתה מבין בזה: אני מעונינת לעבור המסת שומן בלייזר מהישבן והירכיים. שאלותי הם: 1. תוך כמה זמן רואים את התוצאה הסופית של הטיפול? 2. האם צריך כמה טיפולים או שמספיק אחד? 3. לאחר שהשומן מומס על ידי הלייזר, לאן הוא נעלם? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן בלייזר

ד''ר מאיר כהן
    20/11/2008

עלייך להפנות את כל השאלות לרופא/רופאה המטפלים. לא ברור לי באיזה שיטה בדיוק מדובר ולכן אני לא יכול לתת לך מידע נוסף. עלייך לזכור כי הפתרון הנכון לעודפי שומן איננו שאיבת שומן אלא תזונה נכונה ופעילות גופנית מתאימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיאבת שומן

ליאור
    20/06/2010

שלום אני ליאור ואני בת 12 ואני רוצה לדעת אם אפשר לעשות שאיבת שומן בבטן וברגליים לי הכונה בבקשה תענה לי ממני ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

ד''ר ערן בר מאיר
    22/06/2010

ניתן לעשות שאיבת שומן. זה מאד חריג לעשות את זה בגיל 12 וזה מחייב בעיה רפואית אמיתית
    אם אין בעיה רפואית חריגה מומלץ דיאטה וספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבת שומן

ד''ר ערן בר מאיר
    22/06/2010

קיימים אמצעים שונים לשאיבת שומן. לאחר בדיקה ניתן להמליץ על האמצעי המומלץ- לייזר, שאיבה, אולטרא שייפ וכיו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת שומן

קרן
    23/06/2010

אני עברתי טיפול כזה באזור הירכיים. שילוב של שאיבת שומן יחד עם המסת שומן.
    זרקם גלי הרדיו שעובר במכשירים ששמים לך בגוף, באזור הטיפול, (בתוך ומעל העור), מביא לחימום השומן בגוף עד לידי המסה. ובאמצעות המכשיר (בודי טייט) גם מסולק מהגוף.
    לפני שעשיתי את זה נפגשתי עם הרופא ושאלתי אותו את הכל. דרך אגב, בפרופורציה עשו לי את זה בהרדמה מקומית.
    בערך שבועיים אחרי הטיפול כבר אפשר היה לראות תוצאות..
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו