מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטמות נפוחות..ירין23/02/2009
היי קוראים לי ירין ואני נער בן 13 וחצי. יש לי בעיה של פטמות נפוחות, הלכתי למס' רופאים בעניין והם אמרו לי שזה נורמלי וזה טבעי לגיל ההתבגרות. אבל לי זה ממש מפריע, זה יחסית ממש נפוח, אני מתבייש להוריד חולצה בים ובבריכה בגלל זה, אני הולך כפוף בגלל שאני מנסה להסתיר את זה. שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שפעם היה לו, והוא קיבל מרופא מן משחה שמורחים על המקום וזה מתרפא. ומהרופאים אני שמעתי שאפשר לעשות בגיל מאוחר יותר ניתוח בשביל להקטין את הנפח של הפטמות. אני אשמח למענה ולעוד מידע בנושא כי זה ממש מפריע לי ואני מתבייש. תודה מראש, ירין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמות
ד''ר מאיר כהן25/02/2009מציע להמתין לגיל 15 ואז נתן לשקול ניתוח. בינתיים כדאי לפנות לייעוץ רופא המשפחה שיפנה אותך לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטמות נפוחות
תומר24/09/2009שלום אצלי הבעיה קיימת מגיל 12 וחצי-13 והיום אני כבר בן 16 והבעיה עדיין לא נפתרה זה כבר ממש מעיק על חיי היום יום..אפשר לקבל עוד דרכים?אני דיי חושש מניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניקומסטיה
ד''ר מאיר כהן26/09/2009מדובר בגניקומסטיה, עליך לפנות למומחה לכירורגיה פלסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)