PORT WINE STAIN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PORT WINE STAIN
    מיטל
    09/05/2009

ביתי בת השנה עברה לפני מס' ימים טיפול בלייזר בפעם הראשונה (ביד), אחרי הטיפול רק הסבירו לנו שיש צורך במריחת משחה ושנתראה בטיפול הבא ולא ניתן הסבר למה לצפות אחרי הטיפול. אך היום היד נראית עם שלפוחיות ועם פצעים האם זה נורמאלי? אשמח לקבל קצת מידע לגבי ההמשך למה לצפות. כמו כן נאמר לי ע"י רופאת ילדים שהילדה לא תוכל ללכת עם חולצה קצרה עד שתסיים את כל טיפולי הלייזר, האם זה נכון? המראה של היד לא נראה ממש טוב אך לפי דעתי זה לא כואב לה כי הילדה מתנהגת כרגיל. אשמח לדעת אחרי כמה זמן אחרי כל טיפול היד מתאוששת? המידע באינטרנט לגבי אחרי הטיפול דל, אשמח לקבל תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PORT WINE STAIN

הוספת תגובה

• טיפול בלייזר

ד''ר מאיר כהן
    09/05/2009

הטיפול תלוי בסוג הלייזר. במקרה שאת מתארת יש לפנות לרופא המטפל לשם קבלת הנחיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PORT WINE STAIN

מיטל
    10/05/2009

פניתי לרופא הילדים של ביתי ונאמר לי שזו המטרה של הטיפול שהעור יתחלף ויתקלף. בנוסף נאמר לי שהילדה צריכה ללבוש רק שרוול ארוך, האם ניתן לכסות את היד המטופלת בתחבושת כדי שתוכל ללבוש חולצה קצרה? והאם זו צריכה להיות ההתנהלות עד סיום הטיפולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מאיר כהן
    11/05/2009

תחבושת אלסטית אטומה זו אפשרות. ממליץ לקבל תשובות מדויקות ממי שבצע את טיפול הלייזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו