שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מעין
    25/05/2009

הבן שלי נולד עם שומה\ חתיכת עור קטנה באוזן ימין ...
    מחדר הלידה עוד אמרו שזה ממש לא בעיה להוריד לו את זה ואפילו שקלו להוריד בבית חולים.. אבל רצו שאעשה איזה אולטרסאונד כליות כדי לראות שזה לא שייך...ב"ה זה לא..
    עכשיו הוא בן שנה וחצי וכל הזמן "מורחים" אותנו ולא רוצים עוד להוריד .. כל רופא אומר משהו אחר...

רציתי לדעת מה באמת אומרים והאם אפשר כבר להתעקש ולהוריד לו את זה??.. זה לא כזה מפריע אבל אני לא רוצה שזה יגיע לגיל שיפריע .. ונמאס לי לענות לאנשים על ":מה זה?!"

גם מאד רציתי לדעת מה עושים בידיוק כי הרופא אמר שזה רק הרדמה מקומית ובמרפאה עצמה...

אשמח מאד לתגובה:)

השומה נמצאת על התנוך והיא ממש על חתיכת עור דקיקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• skin tag

ד''ר מאיר כהן
    28/05/2009

סרח עור מסוג זה מסירים בניתוח קצר.
    לברור אנא קבעי תבנך תור בשניידר במרפאת פלסטיקה בטל 039253210

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום- שאלה נוספת בקשר לזה

מעין
    22/06/2009

הסרתי לבני שבוע שעבר לבני את חתיכת העור מתנוך האוזן.. זה באמת היה פשוט מאד וללא שום תופעות..

השאלה היא, הרופא שם לבני מיד לאחר מכן חומר שחור
    שעד היום (שבוע) לא עבר.. מה זה החומר הזה??

זה נראה מלוכלך כמו סוג של טוש לורד, יש אפשרות להוריד את זה? למשל עם אלכוהול או משהו כזה???-- זה לא רק על הגלד אלא גם מרוח כזה מסביב

כי בשום מקלחת מאז זה לא ירד והוא התקלח כל יום- תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו