מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הפורום עדיין פעיל?li sa13/08/2009
הייתי ילדה כשנפצעתי בתאונה. נותחתי שנתיים אחר כך בעין שפזלה מאוד החוצה בגלל התאונה. התיקון היה כמעט מושלם ולא היה אפשר לתקן את השאר. הייתי שנים בטוחה שזה בגלל איזה שריר קצר או מתוח או לכוד. לאחרונה למרבה חששי נשלחתי לנוירולוגית ע"י רופא נשים שגילה שעברתי פגיעה מוחית ושהיה לי הידרוצפלוס ב87 ולא ראה שום מידע עדכני ורצה להיות בטוח בקשר להורמונים בגלולות. קודם כל הוא החליף לי את הגלולות למשהו עם פחות הורמונים, ואחר כך מצאתי את עצמי בסיוט של החיים אצל הנוירולוגית עם הבדיקת תנועות עיניים שלה. הלכתי לרופא עיניים שהוא גם נוירואופתלמולוג, והוא אמר שמה שיש לי זה לא בגלל שריר ולא בגלל משהו כזה ושהניתוח שנעשה לי פשוט מושלם. אבל מה, רקמת השומן בעין נספגה מעוצמת המכה. בגלל זה יש לי אישון אחד שבמבט ישיר קדימה , ומעט יותר ככל שאני מסתכלת שמאלה, הוא קצת יותר שמאלי במקום מקביל לאישון השני. מאוד קשה לי להסתכל על עצמי בראי. מאוד עצוב לי. קיבלתי משקפיים שמתקנות וממקדות במספר יותר מתאים לי מהמספר שהסתובבתי איתו שנים- -1 במקון -2, -1.75 ו- 1.5, אבל עדיין הבעיה קיימת. האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? האם אפשר לגרום לרקמת השומן להתמלא בחזרה? האם זה יכול לתקן את הבעיה שהיא למיטב ידיעתי פזילה מדומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עין שקועה
ד''ר מאיר כהן16/08/2009זו בעיה קשה מאוד לתיקון.
עלייך לפנות לרופא פה ולסת או רופא עניים שעוסקים בתחום.
ממליץ לפנות לדר' יפתח יסעור שמקבל במרפאת נאר"א ברמת גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)