בבקשה עזרה בקשר למיבנה הגולגולת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה בקשר למיבנה הגולגולת!
    א
    09/12/2009

שלום

יש לי בעיה שמתרידה אותי יש לי ראש ארוך איך שלא ניקררא לזה .

עכשיו אני לא יכול לשים כובע כמו בנאדם נורמאליכי אני ניראה ככ ה מוזר וגם כובע גרב ,וכפושון.

זה ממש מטריד ושיער קצר אני ביכלל לא יכול להיות איתו ,אז איך אני היה בצבא (אני ממש חושש)

עכשיו כמה דברים:

1.התחלתי לשים עלי מגבת על הראש כדי להוריד נפיחות שיער ואז אני מרגיש לחץ

גם כפיצ'ון אני מרגיש מין לחץ למה זה ככה?

2.כשאני נגיד עם הראש כלפי מטה אני מרגיש לחץ מטורף לראש ואחרים חברים יכולים לעשות את זה ולא מקבלים לחץ כמו שאני למה זה ככה?

3.ליפני שנה הייתי מעוצבן על הנושא והתחלתי לילחוץ על הגולגולת מהסנטר לראש ואני מרגיש שאני לוחץ היא לא אמורה להיות קשיחה?

יש מצב שהגולגולת שלי גדולה והמוח לא ממש ממוקם במקום מרכזי כי למה כשאני עם ראש כלפי מטה אני מרגיש לחץ?!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גולגולת

ד''ר מאיר כהן
    09/12/2009

מציע לשאול חבר קרוב או בן משפחה האם גם הם רואים את מה שאתה רואה.
    אם עוד שני אנשים חושבים כמוך ומסכימים עם תחושותיך, פנה ליעוץ של מומחה לכירורוגיה פלסטית
    אם אתה היחידי שרואה וחש את מה שתארת עליך אולי להבין שמדובר בתחושות פנמיות שהן ביטוי לתהליך פנימי אישי שלך. במקרה כזה כדאי אולי שתתיעץ עם פסיכולג/ית שיעזרו לך להבין את המחשבות המטרידות ולהרגיש יותר טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שעניתה לי חשבתי שלא תענה לי

א
    10/12/2009

אני יודע את זה כבר מגיל יותר צעיר ההערות של הילדים

ומה למשל עם הלחץ שאני מרגיש למש אני שם עוזניות ום לא לוחצות חזק אני מרגיש מין כאב לחץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו