שאיבת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן
    אורן
    02/01/2010

שלום לך ד"ר כהן, יש לי תור לייעוץ אצלך ליום שלישי הקרוב 5.1, אך רציתי לשאול אותך מספר שאלות לפני זה.
    אני בן 18 ועוסק הרבה בפעילות גופנית, מבנה הגוף שלי שרירי ואתלטי, והבעיה היחידה שלי היא הצטברות מעט שומן במותניים שמפריעה לי מאוד.
    הייתי בפגישה ייעוץ בפרופורציה בנוגע להמסת שומן + שאיבה, ואחת היועצות שהראיתי לה במה מדובר טענה שכמות השומן אינה מספקת בשביל שאיבה.
    אני אדם מציאותי מאוד ולא סובל מדימוי עצמי נמוך של הגוף, ולדעתי היא פשוט לא ראתה את כמות השומן כמו שאני רואה אותה, כי גם לא ממש הרגשתי בנוח לחשוף את זה לגמרי מולה.
    ביקרתי באתר שלך, והמצב שלי הוא בערך בין המצב השני המתואר אצלך באתר, למצב הראשון..
    נוטה יותר למצב השני..
    השאלה שלי היא האם לדעתך עליי להסתמך על אמירתה של יועצת בפרופורציה, או להקשיב לעצמי ולבוא לפגישת ייעוץ אצלך ולדבוק בדעתי שאכן ישנה בעיה (לא חמורה, אבל בעיה שמפריעה)?
    ועוד שאלה,
    באתר אצלך יש מחיר כתוב מראש לטיפול.
    השאלה שלי היא האם מחיר זה הוא אוניברסלי? או שאם המקרה אצלי הוא לא חמור במיוחד יהיה ניתן לרדת במחיר?

תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן

הוספת תגובה

• שומן במותניים

ד''ר מאיר כהן
    03/01/2010

יעוץ לגבי ניתוחים פלסטיים צריך להנתן ולהעשות על ידי רופא מומחה לכירורוגיה פלסטית ולא על ידי יועצים לא מקצועיים. אנא פנה לייעוץ אישי ותקבל תשובות מדוייקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו