מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומןאורן02/01/2010
שלום לך ד"ר כהן, יש לי תור לייעוץ אצלך ליום שלישי הקרוב 5.1, אך רציתי לשאול אותך מספר שאלות לפני זה.
אני בן 18 ועוסק הרבה בפעילות גופנית, מבנה הגוף שלי שרירי ואתלטי, והבעיה היחידה שלי היא הצטברות מעט שומן במותניים שמפריעה לי מאוד.
הייתי בפגישה ייעוץ בפרופורציה בנוגע להמסת שומן + שאיבה, ואחת היועצות שהראיתי לה במה מדובר טענה שכמות השומן אינה מספקת בשביל שאיבה.
אני אדם מציאותי מאוד ולא סובל מדימוי עצמי נמוך של הגוף, ולדעתי היא פשוט לא ראתה את כמות השומן כמו שאני רואה אותה, כי גם לא ממש הרגשתי בנוח לחשוף את זה לגמרי מולה.
ביקרתי באתר שלך, והמצב שלי הוא בערך בין המצב השני המתואר אצלך באתר, למצב הראשון..
נוטה יותר למצב השני..
השאלה שלי היא האם לדעתך עליי להסתמך על אמירתה של יועצת בפרופורציה, או להקשיב לעצמי ולבוא לפגישת ייעוץ אצלך ולדבוק בדעתי שאכן ישנה בעיה (לא חמורה, אבל בעיה שמפריעה)?
ועוד שאלה,
באתר אצלך יש מחיר כתוב מראש לטיפול.
השאלה שלי היא האם מחיר זה הוא אוניברסלי? או שאם המקרה אצלי הוא לא חמור במיוחד יהיה ניתן לרדת במחיר?
תודה, אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן במותניים
ד''ר מאיר כהן03/01/2010יעוץ לגבי ניתוחים פלסטיים צריך להנתן ולהעשות על ידי רופא מומחה לכירורוגיה פלסטית ולא על ידי יועצים לא מקצועיים. אנא פנה לייעוץ אישי ותקבל תשובות מדוייקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)