מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאיבת שומן במותניים, הרדמה מקומית.נחמה14/02/2010
שלום רב,
אני בן 20, חייל.
יש לי משהו כמו 13-14 אחוז שומן בגוף, ורוב השומן מצטבר במותניים, דבר שממש מפריע לי.
רציתי לדעת מה טווח המחירים לפרוצדורה של שאיבת שומן במקרה כזה, ואם אני צריך לצפות לעור רפוי באיזור או שבגלל הגיל שלי העור אלסטי ולא יהיו בעיות? (אני לא חושב שיש יותר מדי מה לשאוב, אולי 500 מ"ל מ-2 הצדדים ביחד, דבר שיוריד אותי לאיזור ה11-12 אחוז שומן).
האם מומלץ לשאוב גם שומן מהבטן התחתונה להשלמת המראה החטוב?
האם ניתן להבטיח שלאחר הפרוצדורה לא יהיה מראה גבשושי באיזורי השאיבה?
איך מומלץ לבצע את הפרוצדורה כדי להמנע מבעיות בעור, חוסר פרופורציה ועוד?
ומה טווח המחירים לפרוצדורה?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת שומן
ד''ר מאיר כהן14/02/2010שאיבת שומן מהמותניים היא אפשרית. התוצאה טובה. בבטן לעומת זה יתכנו גושים וזה לא מומלץ. פעולה כזו עולה בין 7000 ל10000 שח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא צריך שאיבה בבטן אבל מה ההבדל
נחמה14/02/2010שלום רב ותודה על התגובה.
הייתי מעוניין לדעת למה בבטן יכולים להווצר גושים ובמותניים לא? בגלל שמדובר בשטח גדול יותר שקשה לשאוב בו בצורה אחידה? יש לך תמונות לפני-אחרי של אנשים עם % שומן נמוך יחסית שעשו שאיבות במותניים?
האם בשאיבות מהמותן בלבד זמן ההחלמה קצר יותר? האם יכול להיות עור עודף? אם רוצים לרדת קצת מתחת לאיזור המותן (החלק העליון שמתחתבר עם האחוריים ומתחת) זה אפשרי מאותו חור כניסה למותן? האם מזריקים חומר כלשהוא להמסת השומן בפרוצדורה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)