אף בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף בעייתי
    אביגיל
    16/05/2010

לביתי בת ה- 11 אף שגורם לה בעיות רבות מבחינה חברתית וביטחון עצמי (לצערי עובר במשפחה גם אני עשיתי ניתוח אף). מאיזה גיל תוכל לטפל בבעיה?. אנחנו רוצים לגשת לזה כמה שיותר מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף בעייתי

הוספת תגובה

• ניתוח אף

ד''ר ערן בר מאיר
    16/05/2010

מובן לי כי אתם רוצים לעזור לה מוקדם ככל האפשר. אולם חשוב לחכות עד לסיום התפתחות הפנים ומומלץ שהיא תהיה בשלה יותר מבחינה נפשית.
    אני מציע שתמתינו עוד כמה שנים לפחות עד גיל 16

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח אף

כללית אסתטיקה
    25/05/2010

שלום אביגיל,

מטרת ניתוח האף היא לעצב את האף ולהקנות לו מראה אסתטי והרמוני ביחס ליתר חלקי הפנים ולמבנה הכולל שלהם. בניתוח זה ניתן להקטין, ליישר, לקצר ולעדן את האף. במקרים מסויימים ניתן גם להגדיל את האף או חלק ממנו.

על מנת לקבל תשובה לשאלתך בנוגע לגילה של בתך והגיל בו תוכל לעבור ניתוח אף, אנו ממליצים לך להתייעץ עם רופא מומחה.

לפרטים נוספים הינך מוזמנת להתקשר אלינו ל- *2829 ונשמח לקשר אותך עם רופא מומחה.

רק בריאות ואסתטיקה,
    כללית אסתטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח אף

ד''ר יצחק ברוורמן
    29/05/2010

שלום רב,
    האף שלנו גדל עד גמר גיל ההתבגרות.
    לא מומלץ לבצע ניתוחים בגיל כזה מוקדם.
    מקובל להמתין עד גיל 16 לערך. אפשר להפגש עם הילדה ולהעריך ולתכנן את התיקון מוקדם יותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו