מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נורמלי לבלוע תפרים נמסים .?מישל11/06/2010
אז ככה,שלום שמי הוא מישל ואני בת 14
עשו לי ניתוח לכריתת שקדים ונוצר דימום באמצע כיוון שהשקדים היו גדולים מאוד .
המנתחת הסבירה לאמא שלי שהיא שמה לי תפרים והם יימסו עוד כמה ימים , אני רוצה לשאול בעצם איך הם נמסים ? האם בולעים אותם ? כיוון שכאשר אני שותה מים או בולעת רוק אני מרגישה גופים אחרים שנבלעים יחד עם הרוק , וממש גושים מוזרים כאלו ......ופעם אחת יצא חוט קטן בצע חום לבן ....
רציתי לשאול האם צריך ידיעת רופא בשל מצבים אלו ? והאם זה נורמלי ?אני באמת מקווה שתעזרו לי בקרוב כיוון שזה נורא חשוב ואני בחגיגת היסטרייה פה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקדים
ד''ר יצחק ברוורמן11/06/2010במידה ויש תפרים באזור מיטת השקדים לאחר ניתוח שקדים, התפרים נעשים עם חומר המתפרק תוך מספר מסויים של ימים בהתאם לסוג החוט הנספג.
בדרך כלל החוט מתפרק ולא חשים בהעלמותו.
לעיתים יכול לצאת קטע מחוט ואז חשים בכך.
הכי חשוב: אם יש דימום מהפה יש לגשת מיד לחדר מיון
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
מישל16/06/2010קודם כל תודה רבה ודבר שני התפרים אמורים לכאוב? ואני מדברת על כאבי תופת כיוון שאני חשה בכאב עז במקום אחד של האזור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים במקום הניתוח
ד''ר ערן בר מאיר22/06/2010מומלץ כי תגשי לרופא המנתח או חדר מיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים
ד''ר יצחק ברוורמן25/06/2010בקשה
תפרים לא אמורים לכאוב. אם יש כאב יתכן ויש דלקת מתחת לתפרים או שיש כאב מעצם הניתוח והאזור המנותח ללא קשר לתפרים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים
ד''ר יצחק ברוורמן25/06/2010כמובן שאם הכאב חזק מאוד יש להגיע לרופא המנתח בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)