תפרים לאחר ניתוח שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים לאחר ניתוח שקדים
    ילנה
    23/09/2010

שלום,

אני בת 24 ולפני 11 ימים עבררתי ניתוח לכריתת שקדים. כעת אני מרגישה די טוב אבל יש לי תפרים שמאוד מציקים לי. הם נדבקים לענבל וזה מגרה לי את האזור. הרופא המנתח אמר שהם אמורים ליפול. השאלה שלי זה איך הם אמורים ליפול ואחרי כמה זמן? זה מאוד מציק לי.
    הרופא המנתח שלי נמצע כעת בחול ואין לי אפשרות לשאול אותו.

אשמח לתשובה
    ילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים לאחר ניתוח שקדים

הוספת תגובה

• שקדים

ד''ר יצחק ברוורמן
    27/09/2010

שלום רב,
    ניתוח כריתת שקדים נעשה ע"י אמצעים שונים בהם מסירים את השקדים.
    יש רופאים התופרים את הפילרים- מיטת השקדים ויש רופאים רבים שלא תופרים. התפירה נעשית בתפרים נמסים אשר נספגים תוך פרק זמן מסויים. לעיתים שבועיים ויותר...
    במידה והתפרים נופלים או זזים ממקומם ניתן להוציאם מחלל הפה .
    בעיקרון ניתן לגרגר עם מים ומעט מלח ולשטוף את הפה - אולי זה יקל וחלק מהתפרים ישטף.
    בכל מקרה אם עדין הבעיה נמשכת תפני לרופא המנתח או רופא אף אוזן גרון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים מאף

ילנה
    27/09/2010

שלום,

תודה על התשובה.
    יש לי עוד שאלה האם יכול להיות שכשאני שותה יוצאים לי מים מאף?
    ודבר נוסף לגבי התפרים, הם בצבע כחול והם מפלסטיק האם גם סוג זה של שקדים נספג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר ערן בר מאיר
    27/09/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון_ילדים_' id=link]אף אוזן גרון ילדים [/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו