מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להחליף מטפל?גלית23/09/2011
שלום, הייתי במרפאת רפואה משלימה אצל מטפל ברפואה סינית, והוא אמר לי שיש לי "חוסר דם" ולכן הפסיק לי הווסת כליל...
עשיתי לפני כן בדיקות דם וכל הבדיקות דם היו תקינות!
לא היה לי מחסור בברזל,בויטמינים היה לי המוגלובין תקין...הכל יצא תקין
הרופאת משפחה אמרה שאין לי חוסר דם כלל!!!
אז איך המטפל במכבי אמר שיש לי חוסר דם אם כל הבדיקות דם שלי תקינות???
יכול להיות שהמטפל לא מבין כלום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להחליף מטפל? - תגובה
אסף פלדמן24/09/2011היי גלית,
קודם כל, אם יש לך שאלות לגבי הטיפול שאת עוברת, תפני אותם למטפל שלך. הוא מאוד יעריך שאת פונה אליו שאלות ישירות ויתן לך את המענה הכי מדוייק.
דבר שני, "חוסר דם" ברפואה סינית אינו מקביל לאנמיה או לחוסר בברזל. צריך להפריד בין מושגים מודרניים מערביים לבין מושגים שמגיעים מעולם הרפואה הסינית שהם יותר מודלים של איבחון וטיפול.
לדעתי אין שום צורך להחליף מטפל או לחשוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)