מידע רפואי
פורומים
- קוסמטיקה טבעית
- סרטן ריאות, סרטן ריאה
- אפילפסיה ילדים
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- טנטרה, מיניות
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- פילאטיס
- אנמיה
- אפילפסיה - תמיכה
- אקנה-רוזציאה
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה כל חודשנוני16/11/2011
שלום לכם, אני סובלת בשנים האחרונות ממחלה כל חודש בצמוד למחזור החודשי. המחלות הן שונות ומגוונות החל מזיהומים שונים וכלה במחלות אנגינה, שפעת ווירוסים שונים. זה די מתיש להיות חולה כל חודש. ניסיתי לפתור את הבעיה בדרכים שונות. הייתי בטיפול נטורופתי, הומאופטי, דיקור, ניסיתי כדורי אבץ וויטמין C וגם כדורים לחיזוק המערכת החיסונית Daily-BioBalance שמכילים כורכומין ודברים טבעיים נוספים. גם זה לא עזר. אתמול קיבלתי מחזור וגם אני שוכבת במיטה עם שפעת, כאב גרון וכאבים בגוף עם חולשה כללית. בבדיקות רפואיות אני מקבלת תוצאות מעולות כך שלרפואה הקונבנציונאלית אין מה להציע לי. מצד שני גם ברפואה האלטרנטיבית לא מצאתי את האור. לכן התחלתי לחשוב שלא יכול להיות שהמצב הזה ימשיך וחייבת להיות סיבה שזה קורה.
אני בת 32 ילדתי 3 ילדים מקסימים ובריאים ולפני 3 חודשים עברתי הפלה טבעית. אני מקבלת מחזור באופן סדיר. המחזורים שלי מכילים דימום רציני שנמשך 5 ימים לפחות. גם אחרי הלידות היו דימומים רציניים.
אני סובלת מאד מקור. יש לי בנוסף קשיים בתחושת צמא ורעב. אני לא מרגישה בכלל צמא ומסוגלת כל היום לשתות כוס אחת בלבד. משום כך אני מגיעה הרבה פעמים להתייבשות (לא מצב של אינפוזיה כל פעם אבל סחרחורות וכמעט התעלפויות). כל זה גרם לי לחשוב שאולי יש כאן משהו הורמונאלי.
אני אשמח אם ;תוכלו לתת לי איזה קצה חוט או כיוון. כי אני מותשת מהמחלות הרבות.
תודה
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה כל חודש - תגובה
אסף פלדמן16/11/2011שלום ימית,
כמה טיפולים עשית בדיקור והאם לקחת צמחי מרפא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כל חודש
נוני17/11/2011שלום אסף,
עברתי 4 טיפולים בדיקור אבל המדקרת אמרה שאני אמורה להרגיש את השינוי כבר מהטיפול הראשון. אחרי 4 טיפולים שכבתי חולה עם אנגינה ואנטיביוטיקה והבנתי שגם זה לא לוקח אותי לשום מקום.
הייתי מטופלת במשך כמה חודשים אצל נטורופטית אצלה עברתי קודם כל ניקוי רעלים וקיבלתי הרכב של צמחים לחליטות תה ובמקביל לקחתי פרוביוטיקה על בסיס קבוע וכן כדורים של פולן לחיזוק וכן הרכב כדור נוסף של תמציות צמחים (אני לא זוכרת את השם). כל זה לא הוביל אותי לשום שיפור. אני גם סובלת מאלרגיה (יובש בעיניים, עיטושים ואף סתום וכפי שבעלי מכנה את החבר הכי טוב שלי - אני צמודה לטישיו).
הייתי מטופלת גם מספר חודשים (מעל חצי שנה) בשיטת אייפק. גם זה לא הוביל לתוצאות כלשהן.
תודה
ימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה כל חודש - תגובה
אסף פלדמן20/11/2011היי ימית,
צר לי שזו החוויה שחווית עם המדקרת ולצערי אני לא מסכים עם מה שאמרה. כדי לראות שיפור מדיקור סיני יש לעבור סידרת טיפולים, במיוחד שמדובר על בעייה לא חדשה. זה שהיית חולה לאחר 4 טיפולים לא אומר דבר על יעילות/אי יעילות הדיקור.
הייתי ממליץ לך לחזור לטיפול בדיקור/צמחי מרפא סיניים ולתת צ'אנס של לפחות 10 טיפולים.
כעוסק ברפואה הסינית קשה לי להביע דעה על שאר הטיפולים שעברת.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון שלי
נועה16/11/2011אני לוקחת כמוסות קומפלקס צמחיים של סולגאר, הן נורא מקלות על תסמיני השפעת ובעיקר מחזקות את המערכת החיסונית בגוף.
ממליצה לך לברר על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?