בדיקות זרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות זרע
    שלי
    18/02/2008

שלום רב, ראיתי כי הנכם מתעסקים בנושא פריון ,הייתי רוצה לדעת כיצד מתייחסת הרפואה הסינית לגבי בדיקת זרע, האם ישנו טיפול לבעיה זו בתחומכם, הייתי שמחה לקבל תשובה מפורטת לגבי מה הפרוצדורה, אחוזי ההצלחה וכו'...
    מצפה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות זרע

הוספת תגובה

• בעית זרע

קורן אליהו /שרון אלישע
    19/02/2008

שלום שלי
    בעיות זרע מהווים כיום כ- 40% מכלל בעיות הפריון.
    איכות הזרע נקבעת על פי פרמטרים של ריכוז תאי זרע , תנועתיות הזרע ומורפולוגיה (צורות תקינות) הרפואה הסינית מיחסת באבחנה חשיבות גם לנפח הזרע ולצבעו נוסף על הפרמטרים הרשומים מעלה וזאת בניגוד לרפואה הקונבנציונאלית שאינה מיחסת לכך חשיבות רבה.
    ברוב המקרים אין הסבר רפואי לבעיית הזרע והפיתרון ברפואה הקונבנציונאלית מתמקד בעיקר בטיפול באישה (טיפולי הזרעות או הפריות).
    המקרים שבהם כן מוצאים את הסיבה הרפואית לבעיה יכולים להיות קשורים לבעיות הורמונאליות, מחלות ילדות כגון אשך טמיר , מחלות כרוניות , ניתוחים , וריקוצלה (חסימה של הורידים באשך ועוד כאשר ברוב המקרים אורח החיים מהווה מרכיב חשוב בבעיית הזרע
    אחוזי ההצלחה בטיפול בבעיות זרע ברפואה הסינית לרבות בעיות זרע שנגרמות מחסימה של הורידים באשכים(וריקוצלה) גבוהים מאוד.
    הטיפול מתבצע על ידי תשאול ואבחנה פרטניים של המטופל תוך שימוש בדיקור צמחי מרפא סיניים והמלצות תזונה המסייעים לשיפור בריכוז תאי הזרע בתנועתיות ואף במורפולוגיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שלי
    27/02/2008

לשרון וקורן היקרים
    תודה על התגובה המהירה וההתייחסות הרצינית לשאלתי ,
    בדקתי באינטרנט לגבי הקליניקה שלכם "מעגלים", עושב רושם חיובי מאוד אצור איתכם קשר טלפוני בהקדם ,
    שוב הרבה תודה ויישר כוח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו