מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות זרעשלי18/02/2008
שלום רב, ראיתי כי הנכם מתעסקים בנושא פריון ,הייתי רוצה לדעת כיצד מתייחסת הרפואה הסינית לגבי בדיקת זרע, האם ישנו טיפול לבעיה זו בתחומכם, הייתי שמחה לקבל תשובה מפורטת לגבי מה הפרוצדורה, אחוזי ההצלחה וכו'...
מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית זרע
קורן אליהו /שרון אלישע19/02/2008שלום שלי
בעיות זרע מהווים כיום כ- 40% מכלל בעיות הפריון.
איכות הזרע נקבעת על פי פרמטרים של ריכוז תאי זרע , תנועתיות הזרע ומורפולוגיה (צורות תקינות) הרפואה הסינית מיחסת באבחנה חשיבות גם לנפח הזרע ולצבעו נוסף על הפרמטרים הרשומים מעלה וזאת בניגוד לרפואה הקונבנציונאלית שאינה מיחסת לכך חשיבות רבה.
ברוב המקרים אין הסבר רפואי לבעיית הזרע והפיתרון ברפואה הקונבנציונאלית מתמקד בעיקר בטיפול באישה (טיפולי הזרעות או הפריות).
המקרים שבהם כן מוצאים את הסיבה הרפואית לבעיה יכולים להיות קשורים לבעיות הורמונאליות, מחלות ילדות כגון אשך טמיר , מחלות כרוניות , ניתוחים , וריקוצלה (חסימה של הורידים באשך ועוד כאשר ברוב המקרים אורח החיים מהווה מרכיב חשוב בבעיית הזרע
אחוזי ההצלחה בטיפול בבעיות זרע ברפואה הסינית לרבות בעיות זרע שנגרמות מחסימה של הורידים באשכים(וריקוצלה) גבוהים מאוד.
הטיפול מתבצע על ידי תשאול ואבחנה פרטניים של המטופל תוך שימוש בדיקור צמחי מרפא סיניים והמלצות תזונה המסייעים לשיפור בריכוז תאי הזרע בתנועתיות ואף במורפולוגיה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלי27/02/2008לשרון וקורן היקרים
תודה על התגובה המהירה וההתייחסות הרצינית לשאלתי ,
בדקתי באינטרנט לגבי הקליניקה שלכם "מעגלים", עושב רושם חיובי מאוד אצור איתכם קשר טלפוני בהקדם ,
שוב הרבה תודה ויישר כוח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)