הפרשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות
    יסמין
    08/03/2008

שלום,
    לא מזמן כתבתי לכם בפורום על הפרשות לבנות מהנרתיק ועניתם שזה לחות במחמם התחתון על פי הרפואה הסינית, אני שוקלת באמת ללכת למרפא מעוסק ברפואה הסינית אך אני עדיין סקפטית, מה גם שזה לא כל כך זול, ברצוני לדעת איזה פרטים אני צריכה לדעת או לשאול את המטפל לפני שאני ניגשת לטיפול אצלו, וברצוני לדעת גם האם בעיות כמו שהצגתי אכן נפתרות?מהם סיכויי ההצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות

הוספת תגובה

• הפרשות יסמין

קורן אליהו /שרון אלישע
    09/03/2008

שלום יסמין
    סקפטיות זה דבר טוב , אם בכל זאת תחליטי ללכת למטפל ברפואה סינית ועדיין יש לך חששות חפשי מטפל שקיבלת עליו המלצות ממכרים , חשוב לדעת שהמטפל סיים 4 שנות לימודים באחת מהמכללות המוכרות ללימודי רפואה סינית בארץ והוסמך והכי חשוב זה שתרגיש בנוח עם המטפל (שאילת שאלות , הסברים על האבחנה וכו').
    לשאלתך האם הטיפול עוזר אז כן הטיפול מאוד עוזר , כמו שהסברתי בפעם הקודמת השימוש הרב באנטיביוטיקה החליש מאוד את מערכת העיכול ופגע בפלואורה הטבעית של המעיים מה שגרם להחלשה של המערכת החיסונית בגוף ויצירת ההפרשות רבות .
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו