מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות בשלפוחית ורפואה סיניתeverg01/09/2013
שלום רב(:
כבר חודשיים שמדי שבוע אני מגיעה לדיקור+שיאצו,הבעיה שבגללה התחלתי טיפול היא דלקות כרוניות בשלפוחית השתן.
מעבר לכך אני חווה גם צריבות בצינורית של השופכה כפעם פעמיים בשבוע בעיקר בחודשי הקיץ הקשים ובעיקר כשהגוף שלי "מתייבש".
אני שותה 2 ליטר מים כל יום,אוכלת בריא ומקפידה על היגינה.
הדרך שבה אני מטפלת כשיש דלקת אקוטית היא עם די מנוז,תה סרפד ושתיה מרובה.
המדקרת שלי אמרה לי לנסות את הדיינטוס וזה נמצא אצלי למקרה שתופיע דלקת שוב.
כרגע אני די מבולבלת ולא יודעת איך לטפל ועם מה למנוע?!
לאחר הדלקת האחרונה שהיתה לי שבה השתמשתי עם די מנוז החלטתי לעשות בדיקת שתן לגלות עם הכדורים באמת "סילקו" את החיידקים.
התרבית יצאה שלילית אך יש לי רמה גבוה של כדורי דם לבנים בשתן,איך זה יתכן?
מעבר לכך החלטתי לפנות לאורולוג לשלול בעיה חמורה יותר בעוד שהוא ישר פסק שיש לי דלקת ורשם לי אנטיביוטיקה בשם furolin למשך יומיים ושיהיה לי לשימוש מניעתי לאחר קיום יחסי מין.
אני נורא מבולבלת לא יודעת במה להשתמש ואיפה הבעיה,איך היא לא נפתרת.
אשמח לעזרה ולקצת סדר בבלגן.
תודה מראש ..מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בשלפוחית ורפואה סינית - תגובה
גלית גליל27/01/2014שלום,
קצת סדר... ראשית יש לציין שהפורמולות שאת נוטלת הן פורמולות שאינן מותאמות לך אישית, אלא 'פורמולות מדף'.
פורמולת הפטנט DIANTHUS יכולה להתאים למצבים מסויימים של דלקת דרכי שתן אקוטית (לא מומלץ לקחת לאורך זמן).
בעת נטייה לדלקות ניתן ליטול את הפורמולה Anemphello & Rehmannia, אבל גם כאן מדובר ב'פורמולת מדף', מה שאני פחות מחבבת לתת במצב כרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)