דלקות בשלפוחית ורפואה סינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות בשלפוחית ורפואה סינית
    everg
    01/09/2013

שלום רב(:
    כבר חודשיים שמדי שבוע אני מגיעה לדיקור+שיאצו,הבעיה שבגללה התחלתי טיפול היא דלקות כרוניות בשלפוחית השתן.
    מעבר לכך אני חווה גם צריבות בצינורית של השופכה כפעם פעמיים בשבוע בעיקר בחודשי הקיץ הקשים ובעיקר כשהגוף שלי "מתייבש".
    אני שותה 2 ליטר מים כל יום,אוכלת בריא ומקפידה על היגינה.
    הדרך שבה אני מטפלת כשיש דלקת אקוטית היא עם די מנוז,תה סרפד ושתיה מרובה.
    המדקרת שלי אמרה לי לנסות את הדיינטוס וזה נמצא אצלי למקרה שתופיע דלקת שוב.
    כרגע אני די מבולבלת ולא יודעת איך לטפל ועם מה למנוע?!

לאחר הדלקת האחרונה שהיתה לי שבה השתמשתי עם די מנוז החלטתי לעשות בדיקת שתן לגלות עם הכדורים באמת "סילקו" את החיידקים.
    התרבית יצאה שלילית אך יש לי רמה גבוה של כדורי דם לבנים בשתן,איך זה יתכן?
    מעבר לכך החלטתי לפנות לאורולוג לשלול בעיה חמורה יותר בעוד שהוא ישר פסק שיש לי דלקת ורשם לי אנטיביוטיקה בשם furolin למשך יומיים ושיהיה לי לשימוש מניעתי לאחר קיום יחסי מין.
    אני נורא מבולבלת לא יודעת במה להשתמש ואיפה הבעיה,איך היא לא נפתרת.
    אשמח לעזרה ולקצת סדר בבלגן.
    תודה מראש ..מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקות בשלפוחית ורפואה סינית - תגובה

גלית גליל
    27/01/2014

שלום,

קצת סדר... ראשית יש לציין שהפורמולות שאת נוטלת הן פורמולות שאינן מותאמות לך אישית, אלא 'פורמולות מדף'.
    פורמולת הפטנט DIANTHUS יכולה להתאים למצבים מסויימים של דלקת דרכי שתן אקוטית (לא מומלץ לקחת לאורך זמן).
    בעת נטייה לדלקות ניתן ליטול את הפורמולה Anemphello & Rehmannia, אבל גם כאן מדובר ב'פורמולת מדף', מה שאני פחות מחבבת לתת במצב כרוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו