מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיומה ברחםאודליה27/01/2014
שלום!
אני בת 33 + 2 ילדים.
לפני כשבועיים בבדיקה אצל הגניקולוג, נמצא לי ברחם מיומה בגודל של 4 ס"מ!
אני מאוד לחוצה ומודאגת מכך.
מכיוון שאני מעדיפה תמיד טיפולים טבעיים על פני קונבנציונליים, התחלתי מיד בטיפול של דיקור + צמחי מרפא. בנוסף גם שיניתי את התזונה והורדתי לחלוטין עוף ובשר. משתדלת גם ביצים וחלב (הפחתה של הורמונים).
שאלתי היא האם באמת ניתן לכווץ את המיומה עד להעלמתה באמצעות הטיפול שאני עושה? ואם כן, תוך כמה זמן אוכל להיבדק לראות שיפור?
ברצוני גם להיכנס להריון, אבל הבנתי שאני לא אוכל בגלל הבעיה...
אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה ברחם - תגובה
גלית גליל27/01/2014אודליה שלום,
אני שמחה לשמוע שהתחלת כבר בטיפול בדיקור וצמחים.
אני לא יודעת מה האבחנה הסינית שלך, אבל כדאי להתיעץ עם המטפל עצמו לגבי הערכת זמנים לשינוי ראשוני בגודל המיומה או בסימפטומים (זה תלוי אבחנה ועקרון טיפול).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה
אודליה27/01/2014לדברי המטפל שלי, המיומה נובעת כתוצאה מכעסים אגורים שלא מבוטאים וכתוצאה מכך יוצר תסכול.
זה מתבטא בתפקוד הכבד והטחול. והאבחנה הזאת מתאימה לי בול.
אני באמת טיפוס שלא מוציא רגשות, במיוחד קושי בהוצאת כעסים.
אכן היו לי בעיות עם בעלי, ועכשיו לאחר טיפול זוגי, הכל באמת הסתדר.
אבל השאלה מה קורה עם הכעסים שהצטברו עד עכשיו, האם הם נעלמו? ואם לא איך ניתן להוציא אותם ובכך לנקות את הגוף מרעלים מזיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומה - תגובה
גלית גליל27/01/2014נשמע שאת בדרך הנכונה!
טיפול טוב בשיאצו, דיקור וצמחים, בהחלט ייקל/ינקה רגשית.
שילוב עם טיפול רגשי (בהנחה שאת/אתם כבר לא מטופלים) יעשה עבודה מצויינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)