מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי מחזור ממושכים ללא מחזוררות01/07/2008
שלום. מזה שבוע וחצי אני ממש סובלת מתופעות שבדרך כלל מקדימות אצלי את המחזור, רק שהמחזור לא מגיע. הרחם נפוחה ממש כמו לפני תחילת מחזור, יש כאבים והתכווציות קלות, יש דקירות באזור השחלות. לרוב יש לי את זה כמה ימים לפני תחילת ווסת, אבל הפעם זה ממש בלתי נסבל. יש לי גם הרבה הפרשות באופן כללי לאחורנה, אבל אין לי גירוי בנרתיק. זה ממש ממש מציק לי, כואב לי כל הזמן ויש כאילו תחושה שאני עוד רגע אתחיל לדמם כמו במחזור רגיל, אבל זה לא קורה. אני מרגישה שאני לא יכולה לעשות התעמלות או להרים דברים כי זה מותח לי את האזור, משהו שבדרך אני חוווה רק במחזור עצמו. מה זה יכול להיות? יכול להיות שמדובר בדלקת ברחם? תודה רבה, רות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות כאבי מחזור
קורן אליהו /שרון אלישע03/07/2008שלום רות
קודם כל אינני יודע אם את מנסה להיכנס להריון או לא אז אם כן דבר ראשון תעשי בדיקה לראות מה קורה , לגבי השאלה על הדלקת איננו נוהגים לתת אבחנה מערבית בטיפולים שלנו זו העבודה של רופא הנשים , מבחינת הרפואה הסינית תופעות שקורות לפני הווסת מעידות על זרימה לא תקינה של צי ודם הכבד אשר אחראי בין היתר על דם הרחם , במידה ואת לא בהריון ואת סובלת מהכאבים הנ"ל זמן רב , טיפול ברפואה סינית יכל להקל עלייך מאוד .
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)