כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    טניה
    31/07/2008

היי אני בת 21 ויש לי כאבים בזמן החדירה. אני ציין שלפעמים אחרי שבן זוגי מעניק לי מין אורלי לא כואב לי בחדירה אך ללא זה ממש כואב לי בחדירה, מה שמקשה עליי לקיים לפעמים מין ארוך או מין בפערים קצרים. ניסיתי להשתמש בנוזל סיכוך אבל זה שורף לי. שמתי לב שאני לא רטובה מספיק גם שאני מגורה ובדרך כלל אחרי סקס יש לי קצת נפיחות באזור פתח הנרתיק ושורף לי אז אני צריכה תמיד לשטוף את האזור לכמה דקות להרגעה במים קרים. האם זה נורמלי?? ממה זה נובע ואיך אפשר לטפל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• טניה

קורן אליהו /שרון אלישע
    31/07/2008

הי טניה
    את מתארת מצב של יובש בזמן קיום יחסי מין גם כאשר את מגורה מספיק מה שמקשה על החדירה וגורם לחיכוך חזק שגורם לתחושת השריפה והאודם המקומי שאת מתארת.
    נסי להשתמש בשמן תינוקות ואם זה לא עוזר תוכלי לפנות לטיפול ברפואה סינית ,עקרון הטיפול יהיה להזין וללחלח את אזור הנרתיק (עדיף מטפל שמטפל גם בצמחים וגם בדיקור בכדי להגביר את אפקטיביות הטיפול) מחזור טיפולים של 8 מפגשים אמור לתת כבר תוצאות טובות .
    (הקליניקה שלנו מטפלת רק [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il' id='link']בפריון[/a] ולכן אם תרצי טיפול ברפואה סינית חפשי מישהו שגם מתמחה בגניקולוגיה).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו