דימומים לא סדירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים לא סדירים
    ירדנה
    03/08/2008

לכבוד קורן אליהו ושרון אלישבע, אני בת 45 . יש לי שלושה ילדים ב"ה. הקטן בן 11 ונולד בנתוח קיסרי. כבר שנים שיש לי דימומים קשים במחזור כולל גושים. הסתדרתי עם זה כל השנים פחות או יותר כי זה היה בעיקר ביומיים הראשונים של המחזור ואחר כך המשך רגיל. לפני כמה שנים הלכתי לגינקולוג והוא עשה אולטראסאונד ואמר שעובי הרירית קצת גדולה 11 אבל בסדר ולהיות במעקב.בשנה האחרונה פה ושם התחילו לי דימומים בין המחזורים. מאוד נבהלתי וניגשתי לרופא שוב הוא עשה לי אולטראסאונד מיד אחרי המחזור והפעם הרירית היתה 9 גם הוא וגם רופאה אחרת אמרו שיש לי פוליפ.(לא הבנתי אם זה על רירית או איפה. בקיצור אולי אצטרך לעשות היסטרוסקופיה . אני מאוד מפחדת מזה. בכלל אני רוצה לציין שעברתי הרבה מאוד מתחים בשנים האחרונות כולל טיפול בהורים חולים על בסיסי יומ יומי. וגם בעלי עבר נתוח לא פשוט לפני כמה שנים. עד היום אני עוזרת להורי הרבה מאוד. גם על בסיס יום יומי. סליחה שכל כך הארכתי אבל רציתי לשאול האם יש משהו לרפואה הסינית להציע לפני שאני הולכת על היסטרוסקופיה?! אם חיכיתי כל כך הרבה אולי שווה לנסות עוד איזה נסיון. בכבוד רב מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים לא סדירים

הוספת תגובה

• מירי

קורן אליהו /שרון אלישע
    07/08/2008

שלום מירי
    פוליפ הוא בעצם גדילת יתר של רירית הרחם בצורה הבולטת אל תוך חלל הרחם ולרוב יגרום לדימום רב בווסת ,מבחינת הרפואה הסינית הדימומים הרבים שיש לך בין הווסתות ובזמן הווסת מתאימים על פי תאורך ולפי גילך למצב שנקרא חום בדם שנוצר כתוצאה מסטגנציה(היתקעות בזרימה של הצ'י והדם) אך זאת כמובן אפשר לאבחן במדויק רק לאחר תשאול מקיף , מכיוון שכאשר יש פוליפ יש חשיבות רבה לבדוק האם מדובר בגידול או לא הייתי מציע שתעברי את ההיסטרוסקופיה.
    בכללי לרפואה הסינית יש הרבה מה להציע במצבים כאלו ויש דרך לטפל לכן במידה ואחרי הורדת הפוליפ עדיין יש לך דימומים תוכלי לפנות לטיפול ברפואה סינית .
    שיהיה בהצלחה והרבה בריאות .
    נ.ב
    מצטער שהתשובה הגיע באיחור , כי היא כבר נרשמה באותו יום אולם לא נקלטה ע"י המערכת באשמתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו