טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לצוות הרופאים ערב טוב!
בת 28 נמצאת בהריון שבוע 15 אחרי IVF. הריון תקין, גודל העובר תקין (גדול לגילו). כבר 3 ימים
יש לי הפרשה צהבהבה-חומה בהירה מאוד. האם יש מקום לדאגה ואם לא אז מה מקור ההפרשות?
לפני כחודש היה מקרה זהה, הייתי אצל רופא נשים שלי והוא אמר שזה כלום, אבל לא הסביר לי ממה זה נובע.
תודה מראש על תשובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מילוש שלום אפתח בזה שאנו לא רופאים אבל תודה על המחמאה. לגבי ההפרשות - מדובר בהפרשות תקינות בהריון הנגרמות עקב השינויים ההורמונאליים בגוף. מזל טוב והמשך הריון נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר