מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הצמח הטבעי קשור לשינוי במחזורירדנה20/08/2008
לכבוד קורן אליהו ושרון אלישבע, ראשית תודה שאתם עונים כל כך מהר. כשבן אדם במתח זה כבר חצי תרופה שעונים לו ומסבירים לו. עכשיו לעצם העניןף כתבתי אליכם שיש לי פוליפ ושאולי אצטרך לעבור הסטרוסקופיה, ואכן קבעתי תור לכך. אמרו לי לבוא מיד אחרי הוסת.בינתיים במקביל הלכתי למישהו אמין שעוסק בטבעונות והוא אמר לי בקשר לדימומים הלא סדירים לקחת צמח שנקרא שיח אברהם . קניתי אותו בחנות טבע והרתחתי את הצמח ושתיתי בערך כשבוע או יותר לפי ההוראות שלו ושל החנות. אחר כך עזבתי את זה כי חשבתי שזה לא יעזור. עכשיו מה שקורה עכשיו הוא שהמחזור שלי לא מגיע. זה פעם ראשונה מזה כמה שנים טובות שהמחזור כל כך מתאחר לי. בדרך כלל הוא היה בממוצע 24 יום בשנים האחרונות. רציתי בבקשה לשאול האם זה טוב? או הפוך האם זה מדאיג? האם זה מסוכן לקחת את הצמחים הללו?האם זה קשור לצמחים בכלל. בתודה רבה מראש , אתם עושים מצוה גדולה שאתם עוזרים לאנשים, יישר כח! בכבוד רב מירי(אתם יכולים לעיין במכתב שכתבתי לכם לפני כשבועיים אני בת 45 וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
קורן אליהו /שרון אלישע23/08/2008שלום מירי ותודה על הפירגון.
לגבי שאלתך : איננו מכירים את הצמח המדובר , אנו מתעסקים בצמחי מרפא סיניים ,
לגבי זה שהמחזור מאחר להגיע השאלה היא בכמה זמן והאם יש תופעות נלוות לכך כגון גלי חום או הזעות , צמא מוגבר בלילה עצבנות יתרה תופעות המראות על תחילת גיל המעבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)