בעיה ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסי מין
    נעמה
    28/08/2008

שלום, יש לי בעיה, שמאוד מביכה אותי. ולכן אני לא פונה לגניקולוג/ית בקופ"ח או בפרטי. אני בת 29 ,בחורה מלאה,לפני שנה התחתנתי בתולה,מאז אנו מנסים לקיים יחסי מין,אך בעלי לא מצליח לחדור לנרתיק שלי (צר),הגענו למצב שהרמנו ידיים. אני לא יודעת מה לעשות??אני כל כך רוצה ילדים. אני מתביישת לפנות למישהו בתחום זה, האם רפואה סינית יכולה לעזור לי? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ביחסי מין

הוספת תגובה

• נעמה

קורן אליהו /שרון אלישע
    29/08/2008

שלום נעמה
    ראשית כל אין לר מה להיות מובכת לפנות לאנשי מקצוע לטיפול , הם ראו וטיפלו במאות מקרים כמו שלך כך שאת לא צריכה להרגיש לא בנוח.
    אני מניח משאלתך שיש כאבים חזקים בזמן החדירה מה שלא מאפשר לקיים יחסי מין תקינים לרוב הדבר נובע מלחץ שמונע זרימה תקינה של דם לאזור הנרתיק וללחלוח שלו , בשתי אלו הרפואה הסינית יכולה לסייע אך הייתי ממליץ לפני כן לפנות לסקסולוגית בכדי ללמוד על דרכים להנות ממגע מיני ולדעת להרגיע את הגוף
    מקווה שעזרתי
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו