גירוי אחרי יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי אחרי יחסי מין
    אחת
    09/11/2008

שלום, אני בת 17.5 וקמיימת יחסי מין כבר שנה וחצי. בתחילת ה"דרך" הייתי חוטפת דלקות בשלפוחית השתן ולא הבנתי למה, לכן פניתי לרופא משפחה והוא אמר לי שיתכן וזה כתוצאה מחיידקים שנמצאים בנרתיק ומגיעים לאיזור בעקבות קיום היחסים [נאמר לי כי זה שכיח בקרב נערות צעירות], לכן הוא אמר לי בכל פעם לאחר קיום היחסים ללכת לשירותים, ולאחר מכן לשטוף במים. בעיה זו נפתרה. אך כעת נמצאת בפניי עוד תעלומה לא ברורה: לעיתים [אמנם רחוקות מאוד] קורה שיום לאחר קיום היחסים מתחיל לי גירוי לא כל כך נעים באיזור הנרתיק. היו פעמים שזה הופיע חיצונית על פני איזור הנרתיק [בכניסה], ופעמים אחדות התגלה כי זה מבפנים [שינוי בהפרשות העידו על כך]. לקחתי כדורים של אגיסטן וזה עזר, אין לי בעיה לטפל בזה, פשוט אני ממש אשמח לגלות ממה זה נובע, שאוכל למנוע זאת בעתיד מאחר והעניין לא מקל עליי. שאלותיי הן: 1. מדוע הדלקת בשלפוחית השתן שכיחה בקרב נערות צעירות דווקא? 2. האם הגירוי נובע מחוסר היגיינה [בעת החדרת אצבעות וכדומה]? 3. האם זו פיטרייה? אם כן איך היא מגיעה לשם? תודה מראש וסליחה על אורך הפניה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי אחרי יחסי מין

הוספת תגובה

• אחת

קורן אליהו /שרון אלישע
    13/11/2008

שלום אחת,
    את נמצאת בפורום גניקולוגיה ופואה סינית.
    ברפואה הסינית אין אבחנה על פי שם המחלה כי לשם כמו דלקת בשתן יכולות להיות מספר אבחנות ולכן רק על פי אבחנה מדויקת ניתן לקבוע ממה את סובלת בדיוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו