הפלה - עזרה ועצה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלה - עזרה ועצה בבקשה
    דליה
    27/11/2008

לפני שלושה שבועות בערך הייתי בשבוע 8+3 ואז התגלה שהעובר מתאים לשבוע 6+2 וכנראה ההריון לא תקין (אחרי שבאולטרא סאונד ראשון היה דופק והכל היה בסדר). אחרי יומיים פסק הדופק. מאז הרופא נתן לי כדורי ציטוטק - החלה הפלה אך לא מלאה - נותרו שיירים. לאחר כשבוע ניתנו לי כדורי מטרגין שגרמו לדימום אבל לא גדול. היום הייתי בבדיקה שוב, בא נמצא כי רירית הרחם היא 12 מ"מ, יש שריד כנראה של שק ההריון בגודל 1ס"מ עוד כמה קרישי דם וזרימות דם. הרופא אמר לי שבמקרה כזה יש אפשרות לחכות עוד כשבועיים ולראות אם הרחם יתנקה בעצמו בווסת הבאה ובינתיים לעקוב אחרי הבטא או לחילופין לבצע גרידה. אני לא יודעת מה עדיף לי ומה להחליט - אני כואבת ומבוהלת - אנא עזרתכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלה - עזרה ועצה בבקשה

הוספת תגובה

• דליה

קורן אליהו /שרון אלישע
    29/11/2008

דליה שלום
    אנו כואבים את כאבך ומצטערים על ההפלה .
    האופציות העומדות בפנייך הן כמו שהרופא אמר לך רק שישנה אופציה נוספת והיא לקבל טיפול בדיקור בכדי לסייע בניקוי הרחם ללא גרידה .
    הרגישי טוב ושיהיה בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו