מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור חודשיליאל11/12/2008
ערב טוב!! כבר הרבה מאוד זמן שאני מנסה למצוא פתרון לבעיה שלי שהיא כזאת: כיום אני בת 18 אבל איני מקבלת מחזור(את המחזור הראשון קיבלתי בגיל 13.5). הסיפור הוא שלפני 4 שנים היתה לי הפרעת אכילה מסוג אנורקסיה, וכבר יותר משנתיים אני במשקל תקין וב"ה הכל בסדר. הבעיה היא שאיני מקבלת מחזור ואני לא מתפתחת ורופאים רבים אינם מצאו את הסיבה לכך. מאחת הבדיקות התברר שיש לי שחלות פולציסטיות,אך אמרו שזו לא סיבה לכך שאיני מקבלת מחזור. הציעו לי לקחת הורמונים אבל אני ממש לא רוצה כי זה לא טבעי,ואני רוצה לטפל בבעיה בצורה טבעית ככל שניתן. הציעו לי גם ללכת לרופאה שמתמחה ברפואה הוליסטית, שזה עם דיקור סיני ופרחי באך. השאלה שלי היא:מה הסיכויים שזה באמת יעזור? כמובן שאני לא רוצה לוותר,אני הרי כבר נחשבת לאישה(למרות שאני לא נראת בת 18) וחייבת לקבל מחזור,להתפתח ומתישהו גם להיות אמא. הטיפולים האלה הם דיי יקרים ולכן הייתי רוצה תשובה ישרה מאדם עם נסיון. וגם אם הלוואי שזה יעזור, איזה שינוי יגרום לכך שהמחזור יבוא ושאמשיך להתפתח? אני נראת טיפה יותר מפותחת ממה שהייתי לפני הפרעת האכילה,ונמאס לי להראות ילדה. אני רק מקווה שהמצב הוא הפיך ולא הרסתי לעצמי את הסיכויים להתפתח כמו כל נערה. בבקשב בבקשה, אשמח אם תוכל לעזור לי ולתת לי עצות ,אני באמת אודה לך על כך מכל הלב!!! אני ממש חייבת למצוא פתרון כי החיים ממשיכים ואני פשוט נשארת אחורה... תודה רבה מראש, ואני מצטערת שיצא ארוך ושסיבכתי אותך. לילה טוב, ליאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
קורן אליהו /שרון אלישע14/12/2008שלום ליאל
טיפול ברפואה סינית יכל לסייע לך מאוד בקבלת הווסת , כדאי שהטיפול יכלול גם צמחי מרפא ותזונה מכיוון שהפרעת האכילה גרמה לפגיעה במספר מערכות עיקריות ולכן חשוב מאוד שתקבלי המלצות תזונה ויותר חשוב - תיישמי אותן
שיהיה בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)