מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליציסטיותדפנה04/03/2009
שלום, אני בת 26, היום נודע לי מהרופא שלי שיש לי שחלות פוליציסטיות. א. לא קיבלתי מחזור ללא עזרה (פרוברה) כבר כשנה, אחרי הפסקת גלולות מרסילון במשך כשנתיים וחצי רצופות. לפני כן הפסקתי גלולות לשנה וחצי וקיבלתי מחזור(אמנם לא מי יודע מה סדיר אבל עדיין קיבלתי), ולפני ההפסקה לקחתי גלולות שנתיים בערך. ב. העניין שבעבר (גיל 14-18) קיבלתי מחזור סדיר ומסודר חודש בחודשו. ג. יש לי חשד לחשוב שהרופא לא ראה את זה באולטרסאונד אלא רק כתוצאה מבדיקות הדם (כי הוא לא אמר לי כלום בבדיקת אולטרסאונד ודווקא אמר שהכל תקין - זה היה לפני חצי שנה). ד. כמו כן אינני בעלת עודף משקל כלל וכלל, אוכלת מסודר מאוד בגלל מעי רגיז. ה. אין לי שום שיעור יתר ולא אקנה. שאלתי: ייתכן וגלולות גרמו למשהו שנראה כמו שחלות פוליציסטיות? כלומר, אי סדירות הורמונלית? מהו הטיפול ברפואה הסינית (חשוב לציין שבעבר עברתי דיקור למעי רגיז ולא עזר) ומהו משך הטיפול בערך? תודה וסליחה על האורך מרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה (שחלות פוליציסטיות)
קורן אליהו /שרון אלישע05/03/2009שלום דפנה
אינדיקציה עיקרית לתסמונת השחלות הפוליציסטיות הינו מצב של ביוץ לא סדיר עד כדי העדר ביוץ בכלל.
ברוב המקרים נראה בבדיקת אולטראסאונד שחלות מוגדלות ומבנה של זקיקים המסודרים בשחלה כמעין מחרוזת פנינים.
סימפטומים נוספים כגון: אקנה , שיעור יתר ועודף משקל יכולים גם הם להופיע עקב רמות גבוהות של הורמונים זכריים .
הטיפול ברפואה סינית מאוד עוזר להסדרת הביוץ והמחזור החודשי ,לרוב משך הטיפול הינו 4 חודשים .
תוכלי לראות מאמר על שחלות פוליציסטיות באתר שלנו .
שיהיה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)