דלקות/זיהומים חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות/זיהומים חוזרים
    ליאת
    14/07/2009

שלום רב.אני בת 35, מזה כ-4 חודשים שיש לי בן זוג קבוע ובכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין או שהוא מאונן לי או אני מאוננת לעצמי, לא משנה מה - יש לי דלקת /זיהום חריפים בדרכי השתן מה שמשפיע גם על הכליות.אני מאוד מתוסכלת מזה כי אנ י לא מוכנה לקחת כל כך הרבה אנטיביוטיקות שפותרות את העניין אבל מיד אחר"כ כשהטיפול מסתיים זה חוזר.אני לא מבינה מה הטריגר שגורם לכך לקרות.מעולם לפני כן לא סבלתי מתופעות כאלו.האם יש טיפול שיכול לסייע מהר ולהעלים/לפתור בעצם את הבעיה אחת ולתמיד?תוך כמה זמן הטיפול משפיע אם יש אכן כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות/זיהומים חוזרים

הוספת תגובה

• ליאת

שרון אלישע
    15/07/2009

שלום ליאת,
    ניתן לטפל בהצלחה רבה בדלקות שתן חוזרות ברפאה סינית , במקרה שלך יש להבין מהיכן זה מגיע ולמה התחיל רק עכשיו כשאת עם החבר הנוכחי .
    ישנם מצבים שבהם דלקות חוזרות בשתן מגיעות על רקע נפשי של סטרס או קנאה , נסי לשים לב האם את נמצאת בסטרס כלשהו בזמן שאתם ביחד , האם את מנסה לספק משהו שלא בא לך רק כדי שהוא יהיה מרוצה או האם את מאוד קנאית לו .
    נראה לי שדרך זה תוכלי להבין את הלמה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ליאת
    15/07/2009

ראשית תודה רבה עם תגובתך המהירה.
    אני בסטרס כי אני מובטלת ומנסה נואשות למצוא עבודה מזה כחודשיים וללא הצלחה.הקשר שלי עם בן זוגי מאוד הרמוני, אני לא לחוצה ממנו, לא קנאית ובטח ובטח לא עושה איתו משהו שאני לא חפצה.הוא מבין מאוד, מפרגן ועוזר בסיטואציה שלא נעימה שאני חווה כל הזמן עם הדלקות הללו.מה גם שאני מאוד נהנית מהמגע המיני איתו כך שהוא לא הבעיה.השאלה היא אם הבעיה היא אנטומית כלומר אני צרה מדי ואז בגלל החיכוך נוצרות דלקות או אולי קיים חיידק שבכל פעם "מתעורר" לתחייה בעת קיום יחסי מין, האם גם אז ניתר לפתור את הבעיה קליל וכמה זמן זה לוקח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

שרון אלישע
    19/07/2009

הי ליאת ,
    אני מאוד שמח לשמוע שהמערכת הזוגית בסדר , אני מניח לפי מה שסיפרת שהוא לא בן הזוג הראשון שלך ושאף פעם לא הייתה לך בעיה כזו ולכן עניין הצרות של הנרתיק והחידק לא נראים לי.
    מה שכן לחץ נפשי מאוד משפיע כי לחץ גורם לכיווץ והפרעה לזרימה תקינה של אנרגיה בגוף ולדעתי בזה צריך לטפל וטיפול ברפואה סינית בהחלט יכל להרגיע ולאזן את זרימת הדם והאנרגיה בגוף.
    לגבי שאלתך : גם אם מדובר בחיידק או דלקות חוזרות גם אז הדיקור יסייע לפתור את הבעיה , חפשי מטפל שמתמחה בבעיות גניקולוגיות ואני מאמין שתוך מספר טיפולים את תרגישי אחרת לגמרי.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו