מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- דימום לאורך כל החודשמיטל14/01/2010
אני מדממת כבר כשנתיים לאורך כל החודש למרות שאני על גלולוץת. במהלך החודש זה לא ממש דומה למחזור, זה יותר כתמים בצבע חום עם ריח חמוץ. הדימום מפסיק קצת לפני המחזור, כשאני מפסיקה לקחת גלולות וחוזר קצת אחריו - כמה ימים לאחר תחילת חפיסה חדשה. הייית אצל גיניקולוג והוא אמר לי להפסיק את הגלולותץ כשאסייםאת החודש הנוכחי ולבוא לבדיקה. היתי רוצה לדעת מה אפשר לעשות מבחינת רפואה סינית והאם זה מצביע על משהו שלא בסדרכ אצלי? האם זה אומר שלא אוכל להיכנס להריון? לפני שנתיים כשזה רק התחיל עשו לי הרבה בדיקות אולטראסאונד ולא מצאו כלום אבל זה עדיין מאוד מדאיג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כל החודש
גלית גליל14/01/2010מיטל שלום,
מה שאת מתארת בהחלט מצביע על בעיה. גם אם לא נמצאה כזו בבדיקות מערביות, מטפל ברפואה סינית יוכל לאבחן את הבעיה על ידי תשאול מקיף על כל מערכות הגוף, הרגשת הדופק והתבוננוטת על הלשון, לאחר, כך שיוכל לטפל בהתאם.
אם ברצונך לטפל בבעיה באופן טבעי, עדיף שתפסיקי את הגלולות לשלושה חודשים ואחריהם גשי למטפל בדיקור וצמחים שיעזור לך לסדר את המחזור ולאזן את הגוף.
בהחלט כדאי לטפל כעת, כך כשתרצי להכנס להריון, הגוף כבר יהיה מספיק מאוזן ומוכן לקלוט הריון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?