שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמי
    17/03/2010

אני בת 23, כרגע מקיימת יחסי מין עם בן זוגי לאחר ששנה לא קיימתי יחסי מין מאחר ולא היה לי בן זוג. בעבר היו לי 2 פרטנרים שאיתם קיימתי יחסים ללא בעיה. כרגע בכל פעם שאנו מקיימים יחסים אני נתקלת בכאבים מוזרים בעיקר באזור פתח הנרתיק. אני נוטלת גלולות יסמין כבר 4 שנים ואנו משתמשים בקונדום. בהתחלה חשבתי שהכאבים נוצרים מכיוון שלא קיימתי יחסים במשך שנה ושאחרי מספר פעמים זה יעבור אבל לא כך המצב. בנוסף לכך לפעמים יש לי דימום קל לאחר קיום היחסים,צריבה בעת מתן השתן,כאבים קלים באיזור ולעיתים גרד שעובר אחרי מספר שעות.
    בתנוחות מסויימות אני מרגישה אף כאב קל באזור הבטן מה שגורם לי לכווץ את השרירים אינסטנקטיבית מה שעוד יותר מכאיב.
    אנו משתמשים גם בנוזל סיכה כך שלא נראה לי שזה בעייה של חיכוך וגם לא גודל איברו כי עם בני זוגיי הקודמים שלהם איבר בעל גודל דומה לשלו לא הייתה לי בעייה בעבר.
    מצב זה נמשך כבר חודש ומאוד מעיק על שנינו מכיוון שאני לא נהנת וזה מוריד לי את החשק לקיים יחסים מכייון שאני סובלת מכך.
    בהתחלה חשבתי שזה פטרייה אבל בעבר נתקלתי במקרה זה והתחושה הייתה יותר בלתי נסבלת ולא נעלמה אחרי מספר שעות.
    ממה בעיות אלה יכולות להיגרם?? אני אלך לבדיקה אצל רופא נשים אך חשוב לי לדעת לפני ממה כל זה יכול להיגרם כדי לוודא שבודקים את כל הכיוונים. תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבים באזור הגניטלי

גלית גליל
    19/03/2010

תמי שלום,

הסימפטומים שאת מציגה יכולים להעיד ברפואה המערבית על מגוון סיבות כמו דלקת בוגינה או בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטבוליטיס, כיבים ברירית ועוד.
    אני מאמינה שרופא יוכל לאבחן את הבעיה.

בכל מקרה, לרפואה הסינית יש מענה טבעי (דיקור וצמחי מרפא סינים) למצב שכזה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו