מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ??נטע13/06/2010
שלום,
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה...כבר הרבה זמן..אפשר להגיד שבתדירות יחסית גבוהה
בזמן שאני שוכבת עם החבר אני מרגישה בפתח(אולי גם קצת כלפי פנים) הנרתיק, בחלק התחתון של הנרתיק ( הקרוב לפי הטבעת)
כאב של מין כמו שריטה או חתך קל ("שורף")..שנשאר למשך יום יומיים..(חייבת לציין שבדקתי ואין לא שריטה ולא חתך)
הרופאה בזמנו נתנה לי משחה "דקטקורט" למרוח פעמיים ביום למשך 10 ימים, אך לא היה שום שינוי.
הסבירה לי שזה מקום עדין וזה שכיח..
אני חייבת לציין שזה קרה גם בזמן שהשתמשנו בקונדם וגם בזמן שלא השתמשנו( לא השתממשנו 3 שנים בקונדום)
וממה שאני מרגישה לא מדובר בעינין שלא לא מגורה מספיק, כי אני כן רטובה..אולי מדובר ביובש כלשהו.?
מה אני צריכה לעשות?
לא הייתי רוצה ל"חיות" על משחות...
האם יש משהו ידוע וממומלץ למצב שליי?
תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב לאחר יחסי מין
גלית גליל13/06/2010נטע שלום,
מה שאת מתארת יכול להיות שריטה מקומית פנימית, שלא נראית לעין.
מכיוון שהבעיה חוזרת שוב ושוב, כדאי לגשת למטפל ברפואה סינית שיערוך לך תשאול מקיף שלאחריו יוכל לטפל בנטייתך להפצע/לכאוב לאחר יחסי מין.
יתכן מאוד שהמטפל יראה לנכון לשלב עם הדיקור גם טיפול בצמחי מרפא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)