שחלה פוליצסטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלה פוליצסטית
    מיקה
    15/06/2010

שלום. אני בת 33. 7 חודשים לא קיבלתי וה"פרובירה" (גלולות) שעד אז החזירו לי את המחזור שמידיי פעם לא הגיע - לא הועילו הפעם. לאחר שנטלתי גלולות "מליאן" - המחזור הגיע. בכל מקרה עשיתי אולטרה סאונד ווגינאלי ורשום לגבי 2 השחלות שהמבנה שלהן יכול להתאים ל"שחלה פוליצסטית". מה זה אומר? האם עלי להמשיך לקחת את ה"מליאן" באופן סדיר על מנת שהמחזור יגיע כל חודש או לחכות עד לחודש הבא ורק במידה ולא אקבל - אקח? (סיימתי את הכמות שניתנה לי ו3 ימים לאחר הסיום - המחזור הגיע).
    ויותר חשוב - מה זה שחלות פוליצסטיות? האם יש לכך טיפול? האם זה מקשה על כניסה להריון בעתיד? (אני רווקה ודתייה ולא מרבה לקיים יחסי מין ובטח שלא מתכוונת להכנס עכשיו להריון.. רק לאחר חתונה..)..
    אשמח לקבל מענה כי אני לחוצה.. ובמתח.. אעשה כל שצריך על מנת לטפל בתופעה.. מחכה להסבר ולמענה.. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלה פוליצסטית

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

גלית גליל
    15/06/2010

מיקה שלום,

שחלות פוליציסטיות עשויות לגרום למצב שבו יש מרווח גדול מאוד בין וסת אחת לשניה או להעדר וסת בכלל.
    דיקור סיני מתאים (לעתים יש צורך גם בשילוב צמחי מרפא סינים) יכול להסדיר את הוסתות ולגרום למחזורים קבועים ובריאים.

כל עוד את לא מעויניינת להכנס להריון ולא מרגישה שום קושי פיזי (נפיחות בבטן, עצבנות ועוד), אין שום בעיה עם זה שהוסת מאחרת.
    אם את כן מרגישה אי נוחות, הרפואה הסינית מצויינת על מנת לאזן ולהסדיר את המחזור.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו