מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחלות פוליציסטיותkunamy02/09/2010
אני בת 24, בריאות תקינה (חוץ מה-PCO), מעולם לא הייתי אצל מרפא סיני.
לאחר תקופה של שנה ללא מחזור, כיום אני מקבלת מחזור באופן סדיר, כי אני מקפידה לאכול מאכלים בעלי אינדקס גליקמי נמוך ואחרי הרבה סבלנות זה השתלם. העניין הוא שהסימפטומים האחרים ממש לא נפתרו: שיעור יתר, השמנה, אקנה, תסמונת קדם-וסתית קשה. אני כל כך מתוסכלת, כי אני יודעת שאני עושה כל מה שצריך לעשות כדי לאזן את עצמי, ובכלל זה לרזות סוף סוף. אני מרגישה כל הזמן כאילו הגוף שלי מורעל, למרות שאני טבעונית כבר כמה חודשים ובנוסף, אוכלת מזונות שמאוד קרובים לטבע (ללא סוכר, דגנים לא מלאים, אוכל מתועש). אני גם מקפידה על יוגה והליכות כמה פעמים בשבוע.
האם רפואה סינית תוכל לפתור לי את הבעיה שתזונה וספורט לא הצליחו לפתור למרות שאני מקפידה כבר שנתיים? אני כמעט מיואשת כבר.
תוכלי להמליץ לי על מרפא/ת סיני/ת שמתמחה בעניין של איזון הורמונאלי וירידה במשקל? רצוי באיזור חיפה.
תודה רבה והמשך שבוע נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת השחלות הפוליציסטיות
גלית גליל05/09/2010שלום,
נשמע שאת קשובה לגוף, מצויין!
יש סיכוי סביר שסדרת טיפולים בדיקור בשילוב נטילת פורמולת צמחים סיים שהמטפל ירכיב עבורך תקל על התסמינים שנותרו ומפריעים.
יש מספר מטפלים מעולים באזור חיפה, צרי קשר באי-מייל ואמסור לך פרטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)