מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    אניטה
    09/09/2010

אני בת 20 ומאז שקיבלתי מחזור מגיל 13 רק בהתחלה היה סדיר ותמיד מאחר בחודשיים שלוש ומעלה, עכשיו לא קיבלתי מחזור חצי שנה. אני שמנה גם חשוב לציין כי אולי ההשמנה קשור למחזור .
    רציתי לדעת מה עושים בדיקור סיני בדיוק? וכמה טיפולים צריך לעשות? והאם זה מסדר את המחזור לתמיד? בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר

אסף פלדמן
    09/09/2010

שלום אניטה,

להפסקת מחזור יש מספר גורמים על פי הרפואה הסינית, ויתכן כי גם ההשמנה היא חלק מהתמונה. כשאת מגיעה לטיפול תעברי אבחנה והמטפל/ת יוכל להגיד לך כמה טיפולים הוא צופה, לרוב לא פחות מעשרה במקרה כזה.

הטיפול עצמו כולל שימוש במחטים דקות בנקודות מיוחדות אשר מטרתן להחזיר את הגוף לאיזון, ולהסדיר את המערכת ההורמונלית, ושימוש בצמחי מרפא סיניים יהווה חלק עיקרי מהטיפול.

לאחר חזרת המחזור מומלץ יהיה להמשיך בטיפולים (יתכן שבתידרות נמוכה יותר) לפחות לעוד כמה מחזורים כדי לשמר את התוצאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו