מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליותViki09/12/2010
שלום!
אני בת 32 לא בהריון,מטופלת בדיקור סיני במרפאת מכבי.
הסיבה: העדר וסת.
אחרי 17 טיפולים יש לי שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליות:
TSH עלה מ 0.97 ל 1.51
Prolactine עלה מ 78 ל93
LH - Luteinizing Hormone עלה מ 0.5 ל 2.4
FSH עלה מ 3.4 ל 4.3
Estradiol (E2) עלה מ 200 ל 313
Progesterone עלה מ 0.9 ל 2.1
estosterone Total נשאר 2 - ללא שינוי
DHEA-S עלה מ 1.93 ל 2
תוצאות כאלה יש לי פעם ראשונה משנת 2001
במרפאה אומרים שהגוף מגיב טוב לטיפולים האלה ושאני צריכה עוד סידרה.
האם אני באמת יכולה להאמין לזה, והאם אני כן צריכה עוד סדרה?
האם אני קרובה כבר לתוצאות הנורמליות ויש סיכוי שיופיע וסת טבעי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי משמעותי בבדיקות הורמונליות - תגובה
גלית גליל13/12/2010ויקי שלום,
מכיוון שאני לא יודעת מה בדיוק הסינדרומים איתם הגעת לדיקור, מה הדיקור/צמחים שקיבלת ובאיזה שלב של המחזור עשית את הבדיקה, יהיה חסר אחריות מבחינתי להתיחס לבדיקת הדם הספציפית.
אני מציעה שתיגשי עם בדיקת הדם אל המדקר שלך. מאוד חשוב שהוא יהיה כזה שאת סומכת עליו.
אני מאמינה (ורואה בקליניקה) שכל אחת מקבלת בסופו של דבר וסת טבעי, אז אין סיבה שתהי יוצאת דופן.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה-דיקור לא עזר, מה עוד יש?
Viki10/03/2011שלום!
בהמשך לשאלתי הקודמת,
לאחר 17 טיפולים (כמו שכתבתי בשאלה קודמת)
עשיתי עוד 23 טיפולי דיקור להסדרת וסת. תוצאות היו ללא שינוי למרות ה 23 טיפולים נוספים וכל זה במסגרת מכבי.
עשיתי גם אילטרסאונד עכשיו. פרופסור שהייתי אצלו אמר שאין לי ביוץ בכלל!
אין לי אסטדיול בכלל,יש לי שחלה אחת רק והיא פוליציסטית.
ושאין לי סיכוי לקבל וסת בכלל והאפשרות היחידה שלי להכנס להריון זה טיפולי פוריות.
עזבתי לפני שבוע את טיפולי הדיקור כי אני רואה שזה לא עוזר.
אני בת 32.5, בריאה בסך הכל,
והמטרה שלי זה הריון.
האם אין לי מה לנסות יותר ברפואה אלטרנטיבית?
או שבכל זאת יש עוד דברים שאני יכולה לנסות בדרך זו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה-דיקור לא עזר, מה עוד יש? - תגובה
גלית גליל10/03/2011טופלת גם בצמחים סינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור+ צמחים ניסיתי. מה עוד אפשרי?
Viki10/03/2011כן, ניסיתי גם צמחים בשילוב עם דיקור.
מה עוד אפשר לנסות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור+ צמחים ניסיתי. מה עוד אפשרי? - תגובה
גלית גליל13/03/2011אינני יכולה לקבוע דבר שכזה בודאות על גבי פורום, אבל נשמע כי מיצית את היכולות של הרפואה הסינית.
הייתי בודקת את האפשרות לטיפול קונוונציונאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)