בעיות עם המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם המחזור
    יערה
    02/02/2011

היי
    בת 27, מקבלת מחזור לעיתים רחוקות - עד לפני שנה לקחתי גלולות כדי להסדיר את המחזור. תכננתי ללכת לדיקור (אמא שלי ואחותי עושות ואני יודעת שזה עוזר) אבל אז קיבלתי מחזור רגיל - בלי גלולות ובלי כלום. זה היה בערך לפני שלושה חודשים ומאז קיבלתי מחזור עוד פעם או פעמיים - לא זוכרת בדיוק מתי. אפשר לוותר על הדיקור? כי אני ממש עסוקה ומעדיפה לא לעשות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם המחזור

הוספת תגובה

• בעיות עם המחזור - תגובה

אסף פלדמן
    02/02/2011

היי,

קודם כל מומלץ לעשות מעקב מסודר אחרי המחזור על ידי רישום, ככה תדעי כמה סדיר/לא סדיר המחזור.

כן הייתי ממליץ לך להגיע לסידרת טיפולים בדיקור, על מנת להגיע למצב טוב יותר של איזון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אבל איך הדיקור משפיע על המחזור?

יערה
    03/02/2011

אול אם אני אבין בדיוק איך זה קורה אני אעשה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אבל איך הדיקור משפיע על המחזור? - תגובה

אסף פלדמן
    03/02/2011

דיקור היא שיטת טיפול מסורתית שמטרתה להביא את הגוף לאיזון על ידי שימוש בנקודות שונות אשר משפיעות על מערכות הגוף.

כשתגיעי לטיפול המטפל/ת יערוך איבחון על פי הרפואה סינית תוך התייחסות לפרטים שונים בהיסטוריה הרפואית שלך ועל ידי בדיקות הלשון והדופק, וכך יוכל להתאים עבורך את הטיפול הנכון.

כיצד זה עובד? לצערי לא ניתן להשיב בקצרה על שאלה זו, יש מאמרים רבים על רפואה סינית ברשת ואני ממליץ לך לקרוא קצת על הרפואה הסינית ועל דיקור במידה ואת רוצה להתעמק.

בהצלחה ואנחנו כאן אם יש שאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו