מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם המחזוריערה02/02/2011
היי
בת 27, מקבלת מחזור לעיתים רחוקות - עד לפני שנה לקחתי גלולות כדי להסדיר את המחזור. תכננתי ללכת לדיקור (אמא שלי ואחותי עושות ואני יודעת שזה עוזר) אבל אז קיבלתי מחזור רגיל - בלי גלולות ובלי כלום. זה היה בערך לפני שלושה חודשים ומאז קיבלתי מחזור עוד פעם או פעמיים - לא זוכרת בדיוק מתי. אפשר לוותר על הדיקור? כי אני ממש עסוקה ומעדיפה לא לעשות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם המחזור - תגובה
אסף פלדמן02/02/2011היי,
קודם כל מומלץ לעשות מעקב מסודר אחרי המחזור על ידי רישום, ככה תדעי כמה סדיר/לא סדיר המחזור.
כן הייתי ממליץ לך להגיע לסידרת טיפולים בדיקור, על מנת להגיע למצב טוב יותר של איזון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אבל איך הדיקור משפיע על המחזור?
יערה03/02/2011אול אם אני אבין בדיוק איך זה קורה אני אעשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אבל איך הדיקור משפיע על המחזור? - תגובה
אסף פלדמן03/02/2011דיקור היא שיטת טיפול מסורתית שמטרתה להביא את הגוף לאיזון על ידי שימוש בנקודות שונות אשר משפיעות על מערכות הגוף.
כשתגיעי לטיפול המטפל/ת יערוך איבחון על פי הרפואה סינית תוך התייחסות לפרטים שונים בהיסטוריה הרפואית שלך ועל ידי בדיקות הלשון והדופק, וכך יוכל להתאים עבורך את הטיפול הנכון.
כיצד זה עובד? לצערי לא ניתן להשיב בקצרה על שאלה זו, יש מאמרים רבים על רפואה סינית ברשת ואני ממליץ לך לקרוא קצת על הרפואה הסינית ועל דיקור במידה ואת רוצה להתעמק.
בהצלחה ואנחנו כאן אם יש שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)