מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גללותו אסטל 35 דחוף לענות!מעיין!18/06/2010
יש לי שאלה..התחלתי לקחת משבוע שעבר יום חמישי גלולות אסטל 35!
המחזור שלי הוא חמישה ימים ..ויומיים יש לי חום כזה לא דם..לא הרבה אבל יש לי!
מה זה אומר?
והבדיקות דם יצאו חיובות שאני יכולה להמשיך לקחת אותם אבל כמה זמן זה ימשיך החום הזה?!?!
בקשה תענו לי מהר אני ממש לחוצה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' ירון יובל21/06/2010תופעות כאלה הם רגילות, במיטוחד בחודשים הראשונים. אם זה נמשך לאורך זמן ומפריע - אולי יהיה צורך להחליפן בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורופןהיייי18/06/2010
היי אני בת 18 עוד כמה חודשים ורציתי להתייעץ לגבי התרופה נורופן.
יש לי כאבי מחזור נוראיים ואני רוצה להתחיל להשתמש בנורופן,אבל ראיתי שכתוב שעם אני לוקחת תתרופה אז יש רגישות גבוהה לשמש וצריך ללבוש בגדים מתאימים וקרם וכובע,ואני גם ככה ג'ינג'ית וגם ככה אני רגישה לשמש,אז רציתי לשאול האם זה נכון מש שכתוב?
והאם מותר לי לקחת את התרופה למרות שאני ג'ינג'ית?
ואיך לקחת אותה? אחרי השימוש אסור לצאת לשמש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורופן
פרופ' ירון יובל21/06/2010חשוב לקחת עם האוכל ולא על קיבה ריקה.
אם את ג'ינג'ית, ממילא חשוב שתמנעי לחלוטין מהשמש - כך שזה לא איזו המלצה יוצאת דופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
היייי22/06/2010אבל אני מתכוונת ,שהאם בעקבות נטילת התרופה אני צריכה להיזהר באופן מיוחד מהשמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אצל ילדה בת 4מלכה15/06/2010
שלום רב,
מזה זמן מה אני רואה על התחתונים של בתי בת ה- 4 הפרשות ירקרקות. ברצוני לשאול מה מקור ההפרשות, איזה טיפול ניתן לזה והיכן מטפלים בילדה בגיל הזה (אנחנו גרות בחיפה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' ירון יובל16/06/2010חשוב לבדוק שלא נכנס חפץ זר לפות, זו יכולה להיות הסיבה וצריך בדיקת רופא/ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאת גינקולוגיה של ילדות ונערות
f19/06/2010ד"ר גולדשטיק מקבלת מטופלות של קופ"ח כללית במרפאת גינקולוגיה של ילדות ונערות מתבגרות במרכז רפואי לין. מקבלת גם באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובהמילנה15/06/2010
ביום שבת הזה,נאלצתי לקחת את כדור הפוסטינור לאחר שקיימתי יחסי מין לא מוגנים.
מהבוקר עד הערב בלי קשר לפוסטינור היו לי כאבים חדים בבטן התחתונה מימין,
אחרי שעתיים,שלוש מנטילת הפוסטינור נטלתי כדור פחם.
ביום הבא עברו לי הכאבים אך קיים החשש שאולי הפחם מנטרל את הפוסטינור.
אשמח אם תענו לי,אני נורא דואגת תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לדאוג, פחם לא מנטרל פוסטינור
פרופ' ירון יובל15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראיריס13/06/2010
בתי קבלה מחזור בפעם הראשונה לפני חודש ו-3 שבועות, והמחזור השני מבושש לבוא. הינה בת 12 ואינה מקיימת יחסי מין. האם יש סיבה לדאגה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר
פרופ' ירון יובל15/06/2010זה שכיח במחזורים הראשונים ולכן אין מה לדאוג, חשוב שתהיי נינוחה ורגועה בקשר למחזור של בתך. כך גם היא תתיחס לנושא בקלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף..=[רחלי12/06/2010
המחזור שלי נמשך 4 חודשים מה לעשות והאים זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ממושך
פרופ' ירון יובל15/06/2010לא ברור האם הכוונה לדימום עצמו (ארבעה חודשים זה המון זמן) או שמא עוברים 4 חודשים בין מחזור למחזור. בכל מקרה, זה לא תקין, ורצוי שתגיעי לרופא/ת נשים לברר את הנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרההה בדחיפות!אסנת10/06/2010
שלום אני חיילת בת 19 וחצי ובתחילת הששבוע התחיל לי דימום שבא פעמים ביום בערך אבל בכמות מוגזמת .. וכל שאר הזמן הכל היה נורמלי לגמרי.. ואחרי הדימום תמיד באו כאבי בטן איומים .
אני לא לוקחת גלולות ולא מקיימת יחסי מין .
אני נורא מפחדת לגשת לגניקולוג.. כי אני לא רוצה שיירשם לי בתיק הרפואי הבעיה הזאת.
תוכל לעזור לי ? להגיד לי אולי מזה ? אם זה יכל להפסק לבד או חייב בדיקה ? ואם כן איפה אני יכולה לטפל בזה בלי שיהיה רשום לי בתיק הרפואי ? ואייזה מרפאה פרטית תקבל חיילת לטיפול ?
תודה ענקיתת מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
פרופ' ירון יובל15/06/2010התלונה שלך מאד שכיחה, ואין צורך להתבייש בה - כי זה נורמלי. בזמנו הייתי גינקולוג צבאי ואני יודע שבמרפאת מומחים בצריפין יש יחס מצוין. בכל זאת, אם תרצי, תוכלי תמיד לפנות לרופא פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לא נעימות..בבקשה תענוהילה10/06/2010
הי,
אני בת 16 וכבר כמה שנים יש לי הפרשות צהובות מהפות עם ריח נורא לא נעים. ואמרו לי שזה יעבור עם הגיל, אבל זה לא עובר.
רציתי לדעת למה זה, ואיך אני מפסיקה את זה
תודה, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
ד''ר אשר אייל10/06/2010פונה לר.נשים שיבדוק,יקח משטח,יבין את הגורם ויתן טיפול תרופתי לפיתרון הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהריון- דחוף!מיכל07/06/2010
שלום רב,
אני וחברי לא קיימנו יחסי מין מלאים, אני עדיין בתולה ולא הייתה חדירה. במהלך השבועיים האחרונים התחלנו להתגפף ללא בגדים כאשר היה חיכוך בין אברי המין אך ללא חדירה.
כמו כן במהלך ההתגפפות יצא לחבר שלי נוזל מהזרע אך הוא לא גמר וכמובן שלא בתוך הנרתיק שלי. הפסקתי לקחת גלולות לפני חודשיים והמחזור האחרון שקיבלתי היה ב11/5/10.
היום החל לי כאב בבטן התחתונה ואני חוששת אם זה ייתכן שמדובר בהריון או שמא זה כאב מהמחזור.
אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם בהקדם!!!
בתודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהריון
פרופ' ירון יובל15/06/2010אני קצת חדש בפורום אז לא יודע אם כבר ענו לך.
בכל מקרה - כדאי ליתר בטחון לעשות בדיקת הריון אם לא קיבלת עדין מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף עזרה.טל05/06/2010
אני יודעת שהבעיה שלי תישמע טיפשית וברורה אבל בבקשה תענו לי.
אני בת 14, ואני באה ממשפחה שלכולן יש שדיים מאוד גדולים.
עוד לא התחילו להתפתח לי שדיים בכלל (אני עוד לובשת גוזיות), אפילו שאחותי הקטנה כבר קיבלה מחזור והתפתחה וגם אחותי הגדולה וכל בנות הדודות, במשפחה שלי כולן (דודות אמא אחיות סבתות כולן), קיבלו מחזור עד גיל 13 והרוב לפני.
אפילו שאני יחסית גדולה מבין בנות הדודות, אני נראית הכי קטנה, וצוחקים עלי המון בגלל זה בבית ספר ובמשפחה עצמה.
אני גם בגובה נורמאלי לגיל שלי אז יוצא שאני בכלל נראית שטוחה.
אני לא יודעת מה לעשות כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל
ד''ר אשר אייל10/06/2010לדעתי עלייך להתיעץ עם ר. נשים כי אני שטוחה אינו עונה בדכ על קריטריונים אוביקטיבים. מניסיוןבדכ הציפיה לשדיים גדולות יותר היאשכיחה מאוד ולא תמיד מותאמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
פרופ' ירון יובל14/06/2010רוב הסיכויים שהמחזור יגיע ועמו גם התפתחות השדיים, בכל זאת, אפשר לעדות מספר בדיקות דם שייסייעו לקבוע האם זה תקין ונורמלי. כדאי לפנות לרופאה אנדוקרינית בקופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח חזק מהפותאדווה03/06/2010
שלום,
רציתי לשאול מה ניתן לעשות בכדי למנוע ריח חזק מהפות.
לא מדובר בריח רע,אלא בריח הטבעי וכן אין לי דלקת שם ולא דלקת בדרכי השתן,פשוט הריח חזק מאוד-במיוחד בימים שאני מתקלחת בהם מעל פעמיים.
אשמח להמלצה לתכשיר מסויים או כל דבר אחר, אין צורך לציין כמה זה מפריע ולא נעים...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח מהפות
פרופ' ירון יובל15/06/2010אם זה לא עניין משל דלקת, אז זה טבעי ולא מצריך כל טיפול. אבל ליתר בטחון כדאי להבדק כי ישנם זיהומים חיידקיים או טפיליים שלא עושים תופעות לוואי חוץ מריח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותרונית02/06/2010
שלום,
אני בת 22 ומזה כשלושה חודשים נוטלת גלולות מסוג "מינס" היום גיליתי שיש לי הפרשות חומות ואני כשבועיים אחרי המחזור.
האם זה תקין.ומה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
רונית02/06/2010האם מומלץ לעשות בדיקת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינס
פרופ' ירון יובל15/06/2010זו תופעת לוואי ידועה של גלולות, במיוחד אלה עם מינון נמוך מאד כמו מינס. אין צורך להבהל - פשוט להמשיך. אם זה יתמיד לאורך זמן ויפריע - ייתכן וכדאי יהיה להחליף סוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
ד''ר אשר אייל16/06/2010בדכ אין זו בעיה משמעותית.הסיבה האפשרית דילוג על גלולה.הורמונלית.כדאי תמיד להיבדק עמ להיות ודאיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטמה סדוקהשיר30/05/2010
אני בת 17. המחזור שלי לא היה סדיר ולכן התחלתי לקחת גלולות יסמין. עברה חצי שנה אבל הפיטמות שלי לא מפותחות ואני חושבת שפיטמה אחת "סדוקה" איך יודעים וכיצד אפשר לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה סדוקה
פרופ' ירון יובל15/06/2010זו לא תופעה של יסמין, ובדרך כלל קורה לנשים מניקות, לכן לא ברור לי למה כוונתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות דחוףףמירה27/05/2010
שלום,
אתמול התחילו לי הפרשות חומות כרגע בלי גלולות הייתי לפנים חודש במשך חודשים
אני שבוע וחצי אחרי מחזור אחרון
מה הסיבה להפרשות הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירה
ד''ר אשר אייל27/05/2010סיבות שונות.לעתים קשורלגלולות לעתיםללא קשר אליהן.רצוי להמתין 3 חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הגישה בצבאיולי27/05/2010
מה הגישה של רופאי נשים בצבא לגבי גלולות- למי נותנים ולמי לא. אם בחורה כבר לוקחת גלולות לפני צבא היא תקבל אותן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם לא עושים בעיות עם זה
ענת29/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לוקחת גלולות מהצבא
נטע03/06/2010אני קיבלתי מרשם לגלולות דרך הצבא, זה ממש לא בעיה לקבל, אני אמרתי להם בסתם שיש לי בעיות במחזור והרופאה אמרה טוב קחי פמינט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
יעל10/06/2010רק שעל פמינט יש קופון שמקבלים וקונים בהנחה23 שח בסופר פארם אני לא יודעת אם קל כל כך לקנות את שאר הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיולי
ד''ר אשר אייל10/06/2010בדרך כלל כן.אלא אם יש בעיה אחרת הנוגדת מתן גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)