מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי28/09/2012
חברה אמרה לי שאם ישנים בלי חזייה הציצים יהיו נ]ולים שניגדל . האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/10/2012לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה?12327/09/2012
שלום לכם,
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין עם ג'ל לסיכוך, בכל פעם שאנחנו מקיימים יחסי מין במהלך האקט אני שמה לב שיש מן חומר לבן, כמו קצף, על איבר מינו.
בהתחלה חשבתי שזאת פטרייה והייתי שמה נרות, אולם בכל הפעמים שהופיע הקצף הלבן לא היו לי סימנים של פטרייה לפני או אחריי, כלומר לא כאב לי והריח לא היה שונה, גם לא גרד לי, מוזר לי שהדבר מופיע רק במהלך היחסי מין ואחר כך אני לא מרגישה שום דבר לא רגיל,
האם יש אפשרות שזאת לא פטרייה אלא זה נוצר כתוצאה מהג'ל ומההפרשות שלי?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/09/2012ככה זה נשמע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור הפסיק..ניצן26/09/2012
שלום, התגייסתי לפני 5 חודשים והמחזור הפסיק לי. יש לי הפרשה לבנה- נראת כמו ג'לי שקוף... מה עלי לעשות? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור הפסיק.. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/09/2012אין ברירה, נראה לי שתצטרכי לפגוש רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במתן שתן- דלקת?שחר24/09/2012
היי, כבר יומיים כואב לי כשאני עושה פיפי (בעיקר בסוף) אבל אין לי תסמינים אחרים כמו כאבים באיזור בלי קשר לפיפי או שאני לא הולכת לשירותים יותר מבדרך כלל...
האם בטוח מדובר בדלקת?
נראה שהיום זה כואב פחות מאתמול.. יכול להיות שזה יעבור מעצמו?
אם לא, מה אני עושה? לאיזה רופא פונים לטיפול? לרופאת נשים או רופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במתן שתן- דלקת? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/09/2012נשמע כמו דלקת של שלפוחית השתן. מומלץ לפנות לבדיקת רופא ועד אז-שתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור ודחיית מחזוראורנה19/09/2012
בחודשים האחרונים המחזור כל פעם מאחר,תמיד היה באיזור ה7 לחודש ובחודש שעבר היה 15 ועד היום לא הגיע .. אני לא מקיימת יחסים , האם זה נורמלי ככה כל האיחורים האלה ? יש לציין שיש לי מחזור כבר בסביבות 7 שנים והוא היה סדיר תמיד .
עוד שאלה , יש לי אירוע חשוב בחודש הבא,ואני מפחדת שהמחזור יגיע בתאריך הזה או פתאום יפתיע ויקדים , שמעתי על כדור פרימולוט נור, כמה זמן לפני האירוע אצטרך לקחת אותו?
אשמח לתשובה..תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור ודחיית מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה19/09/2012איחורים כאלה לא אמורים להדאיג , אך תרופה נוטלים במרשם רופא
ולכך תפני לרופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא ..
אורנה27/09/2012הלכתי לרופא הנשים בבקשה לכדורים שידחו לי את המחזור,והוא הביא לי "פרוברה" וחברות שלי סיפרו שנתנו להן את הכדורים בשביל שהמחזור יקדים ולכן אני מפחדת להשתמש בו ושיקדים לי,יכול להיות שהרופא טעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתבר17/09/2012
היי, לפני כמה שבועות התגלה לי חיידק סטרפטוקוק b בשתן ולקחתי אנטיביוטיקה. שבוע לאחר מכן שוב היו לי גירודים וצריבות באזור. חזרתי על בדיקת השתן והיא יצאה נקיה, כמו כן בוצע משטח נרתיקי שבו התגלה חיידק סטרפטוקוק b. נאמר לי שאין צורך בטיפול כי החיידק הזה תמיד שוכן שם וכל עוד הוא לא עולה לשתן אין משמעות לקיומו. אני מורחת הידרואגיסטן כבר כמה ימים וזה משפר מעט את המצב אבל לא לגמרי. מה עוד אפשר לעשות? (יש לי גם כאבי גרון כבר שבועייםזה יכול להיות קשור? ) תודה מראש.אשמח לכל עזרה או פתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/09/2012לא קשור לגרון. כדאי להיבדק עי רוםא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים פנימיות שחורותבר17/09/2012
היי,
השפתיים הפנימיות שלי קצת בולטות החוצה מהחיצוניות ואותו חלק שבולט הוא בצבע שחור...זה ככה כבר הרבה זמן ובבדיקות דם ושתן הכל תקין...
זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים פנימיות שחורות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/09/2012נורמאלי לחלוטין ונובע מהשפעת הורמונים נשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות נגד הריון.15/09/2012
אני סובלת מאקנה מגיל מאד צעיר, כרגע אני בת 18 והמצב של האקנה עדיין בינוני. ניסיתי הרבה מאד טיפולים, קוסמטים וגם דרך רופאי עור, והייתי מועמדת לקחת רקוטאן, אך החלטתי בשל ההגבלות הכרוכות בכך שזה לא מתאים לי בכלל. שמעתי שגלולות נגד הריון יכולות לעזור נגד אקנה וראיתי שיפור בן לילה על חברה טובה שלי. ברור לי שזה עניין אינדיבידואלי וזה לא בהכרח ישפיע עליי באותה הצורה, אך אני אובדת עצות ממש ואני מאד רוצה לנסות. הבעיה היא שאני בתולה ואני תוהה אם רופאת נשים תסכים לרשום לי גלולות גם אם אני לא מקיימת יחסי מין. יש לציין שראיתי מקרים שרשמו גלולות רק בתור טיפול נגד אקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות נגד הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/09/2012לגלולות יש התוויות שונות ואחת מהן היא אקנה. לפי מצבך כפי שאת מתארת , נראה לי שטיפול זה יוכל לעזור אך לא תוך יום אלא מספר שבועות. רופא נשים ישמח לרשום לך גלולות לצורך זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ואקנה
נועה19/09/2012אני מסכימה עם הד"ר שגלולות דווקא יוכלו להתאים לך וגם לעזור, אני לקחתי תקופה את גלולות(גם לפני שהתחלתי לקיים יחסי מין, אין קשר) ותוך 3 חודשים הפנים שלי נהיו חלקות לגמרי, ככה שאני ממליצה לך לפנות לרופא נשים שלך לקבל יעוץ ומרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםתמר14/09/2012
שלום, אני בת 18, לפני חודשיים התחלתי ליטול גלולות יאז..
לפני שבוע גיליתי דימומים חלשים באזור הנרתיק, ואני חושבת שיש לי שם פצע..
לפעמים אני מרגישה גרד, והדימום ממשיך כבר 6 ימים.
מה יכולה להיות הסיבה? יש קשר לגלולות? ללכת להיבדק, או לחכות שזה יעבור?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/09/2012דמם הוא דבר נורמאלי ב 3 ח ראשונים של נטילת גלולות. אם ימשך מעבר לכך מומלץ להיבדק עי רופא. חשוב לקחת את הגלולות תמיד סביב אותה שכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנו אותי לכאן מפורום אחרבעילום שם11/09/2012
אני חייבת עזרה דחוף!!! אני וחבר שלי שלשום קיימנו יחסי מין עם קונדום. אחרי שהוא גמר ויצא ראינו שהקונדום מטפטף!!! האם זה אומר שהקונדום נקרע?? האם יכול להיות שנכנסתי להריון? מה אני יכולה לעשות?? אני ממש בלחץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנו אותי לכאן מפורום אחר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/09/2012למה את מתכוונת?הוא כיפוף דרך חור? אם כן אז כנראה שנוצר חור. קחי בהקדם פוסטינור/הורכבו/אלה למניעת הריון לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שהתכוונת לנורלבו
בעילום שם13/09/2012תודה על תשובתך בכל אופן... נגשתי לבית מרקחת והרוקח המליץ לי על 2 הגלולות פוסטינור ונורלבו, הוא אמר שזו אותה גלולה רק שאחת עולה קרוב ל100 ש"ח והשנייה חצי!!! לא מבינה למה הבדל כל כך משמעותי אם זו אותה גלולה..בכל מקרה נטלתי את הנורלבו ומקווה שהכל יהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני יוםדניאל11/09/2012
שכבתי עם בחור שהוא אפילו לא חבר שלי אבל עשינו את זה עם קונדום הבעיה שבסוף הוא יצא והקונדום נשאר בפנים ולקח זמן עד שהוצאנו אותו אז יש לי שני דברים שמטרידים אותי.
א. האם אפשר להדבק ממחלות ככה?
ב. האם עדיין אפשר לקחת גלולה כמו נורלבו גם אם זה לא ישר ישר אחרי הסקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני יום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל11/09/2012א. כן
ב.מומלץ לקחת נורלבו/פוסטינור/אלה כמה שיותר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה לאחר קיום יחסי מיןאנה09/09/2012
לאחר קיום יחסי מין הבחנתי כמה פעמים בהפרשה חומה על התחתונים. איני נוטלת גלולות. ייתכן שהקונדום נקרע... מה יכול לגרום להפרשה? האם יש סיכון להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה חומה לאחר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/09/2012קשה לבצע אבחנה בהתכתבות. ממליצה לפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית08/09/2012
השתמשתי באביזר שנכנס פנימה ושכחתי לנקות אותו לפני שימוש ראשון. זה הגיע באריזה סגורה וכו' אבל לא שטפתי את זה ובטח לא עם מים וסבון. כמה ימים אחרי התחילה לי הפרשה וגרד. האם יכול להיות שיהיה לי PID בגלל זה? מה עלי לעשות? אני טסה לחופש לכמה שבועות מחרתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/09/2012גשי לרופא. קשה לאבחן בהתכתבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהאנונימית07/09/2012
שלום,
אני בת 16 ואני מקיימתי יחסי מין כבר כמה פעמים עם חבר שלי.. הענין הוא שכבל פעם זה כואב לי בזמן חדירה וקצת אחר כך. בפעם האחרונה הסתכלתי אחרי סקס ויש לי מין קרע בתחתית. יכול להיות שיש לו גדול מידי ואני לא יכולה להכיל אותו? אני נהיתי ממש אומללה ולא מצליחה להינות למרות שיש בנינו תקשורת טובה ואני מרגישה טוב לידו.
אני רוצה להוסיף שאני שומרת על הגיינה ואין לי כאבים ביום יום לכן אני לא חושבת שמדובר שאיזו מחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/09/2012ראשית מומלץ להשתמש בחומר סיכה יעודי לצורך זה. ניתן לרכישה בבית המרקחת.
שנית מומלץ לפנות לבדיקת רופא אם ימשך גם לאחר שימוש בחומר הסיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מוגנתחן04/09/2012
אלה..לפני כמה חודשים הפסקתי לקחת גלולות. עכשיו התחלתי שוב לקחת אז חיכיתי למחזור כדי להתחיל לקחת שוב. הגיע באמת הזמן שהייתי צריכה לקבל ואז בוקר אחד הייתה לי הפרשה חומה כזאת ושניגבתי היה דם על הנייר אבל לא דימום ממש על התחתון אז חשבתי שקיבלתי והתחלתי לקחת את החפיסה הראשונה אבל יום למחרת כבר לא היה בכלל דימום. אבל בכל זאת המשכתי לקחת את הגלולות וסיימתי את החבילה הראשונה ובאמת יומיים אחרי שסיימתי קיבלתי מחזור כמו שצריך. השאלה שלי היא האם אני מוגנת כי הפעם הראשונה שלקחתי זה היה נראה כיאלו לא לקחתי בזמן מחזור הדימום היה רק ליום וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מוגנת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/09/2012אם לקחת חפיסה שלמה ובסיומה קיבלת וסת הרי שאת מוגנת.
למעשה אם את מתחילה לקחת גלולות סתם בתאריך שרירותי, כעבור שבוע של נטילה סדירה של הגלולות את כבר מוגנת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)