מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור מחזור בין גלולותאנונימי20/01/2013
אני בת 19, והחודש התחלתי לקחת גלולות אסטל (אחרי הפסקה של שנתיים בערך), ולא פספסתי אף גלולה. רק ב3 הגלולות האחרונות הייתי בטיפול אנטיביוטי. את הגלולה האחרונה לקחתי ביום חמישי בבוקר, ועדיין לא התחיל לי מחזור. בעבר כשהייתי לוקחת את הגלולות תמיד היה מתחיל המחזור אחרי יום או יומיים.. גם אחרי החפיסה הראשונה. ועכשיו גם אין סימנים להתחלה (חוץ מגודש גובר בשדיים). האם זה טבעי שהדימום יתחיל באיחור? במידה ולא יהיה דימום בימים הקרובים, עליי לגשת לרופא לבדוק את העניין?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור מחזור בין גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/01/2013המחזור יתחיל 4 ימים מגמר החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר הפסקת גלולותנשואה טרייה17/01/2013
הפסקתי לקחת גלולות לאחר 3 וחצי שנים בהם נטלתי באופן רצוף. כעת המחזור לי מאחר כבר שבוע וחצי. עשיתי בדיקת הריוון שיצאה שלילית. בימים האחרונים יש לי הפרשות צמיגיוצ כאלה אך לא נראים כל סימנים להתקרבות המחזור.. האם תקין שהוא יאחר כך? בדרך כלל הוא פחות או יותר היה מגיע באותם זמנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/01/2013סביר שיהיה אחור בוסת לאחר שנים של נטילת גלולות. המחזור יגיע אלא אם לא היה סדיר לפני נטילת הגלולות ואז יחזור להיות לא סדיר כמו קודם לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וגלולותאנונימי13/01/2013
התחלתי לקחת גלולות estelle, נשארו לי עוד 4 ימים למחזור הבא.
עכשיו יש לי דלקת בשתן והלכתי לרופא לקחת אנטיביוטיקה, ובבית מרקחת גם הוצעה לי פרוביוטיקה.
את האנטיביוטיקה - Zinnat, לא לקחתי עדיין אבל כן לקחתי כמה כמוסות של הפרוביוטיקה.
בעלון שמצורף לזינאט רשום שהיעילות של הגלולות פוחתת.. ולפני יומיים בדיוק הייתי עם חבר שלי.
האם אפשר לקחת את האנטיביוטיקה והפרוביוטיקה..? יש פתרון אחר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/01/2013אין בעיה לקחת גלולות עם אנטיביוטיקה. לפרוביוטיקה השפעה שנויה במחלוקת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולוג.אנונימית13/01/2013
שלום, אני מעוניינת לפנות לגניקולוג בנוגע לגלולות כאמצעי מניעה.
אני לא בתולה, אני רוצה להיות מוגנת בזמן יחסי המין עם בן זוגי.
השגתי את השם והמספר של הגניקולוג שאמא שלי תמיד הולכת אליו, אני יודעת שהיא סומכת עליו- אך איני רוצה כלל וכלל שאמא שלי תדע על זה. או מישהו בכללי חוץ ממני, והרופא.
אני רוצה לקבוע תור ויש לי מספר שאלות:
האם יש סיכוי שאמא שלי תגלה כי התור נרשם בהיסטוריה הרפואית שלי, או הגלולות בסל התרופות שלי?
ואני לא בתולה, הרופא צריך לבדוק אותי? - מה אם איני רוצה בזאת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניקולוג. - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/01/2013תהיי בטוחה שהרופא ישמור על פרטיותך,תפני אליו ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמון13/01/2013
שלום...
האם ניתן לבצע בדיקת הריון לפני המועד של המחזור ב 5 ימים
ואם התוצאה תהיה נכונה
או אפשר לזהות הריון לפני
אני בלחץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/01/2013את יכולה אבל בכל מקרא תצטרכי לחזור עליה אם יהיה איחור במועד הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לגלולות קלייר.עדן13/01/2013
אני לוקחת גלולות קלייר וכרגע אני בחפיסה השניה, לקחתי את כל הגלולות בצורה מסודרת ובסוף החפיסה הראשונה לא קיבלתי מחזור ומיד אחרי הכדוריות הלבנות שבסוף התחלתי חפיסה חדשה,כרגע אני כבר שבוע בתוך החפיסה החדשה ועדיין לא קיבלתי רציתי לדעת אם אני צריכה לדאוג ולבדוק את זה או שלפעמים קורה שלא מקבלים מחזור בגלולות האלה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לגלולות קלייר. - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/01/2013תתייעצי עם הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידור ימי מחזורדפנה13/01/2013
שלום רב,
התחלתי לקחת גלולות מסוג אמילי שלקחתי במשך חודשיים..עשו לי תופעות לוואי מאוד לא נעימות ואז עברתי לגלולות מסוג בלארה.. את החבילה הראשונה של הגלולות (השלישית בעצם מאז שהתחלתי בכלל להשתמש בכל סוג שהו של גלולות) לקחתי ברצף אחרי החבילה השנייה של אמילי כי הייתי בסופ"ש של הפסקת הגלולות באילת עם חבר שלי ורציתי לדחות את קבלת המחזור.. אני אמורה לסיים לקחת את הגלולה האחרונה בחפיסה מחר (יום שני) ולקבל מחזור כנראה ביום חמישי/שישי.. אני רוצה לסדר את הגלולות ככה שאתחיל כל פעם חבילה חדשה בימי חמישי במקום בשלישי כמו שעד עכשיו אני נוהגת להתחיל וככה בסופ"שים אני אוכל להנות מבלי להיות במחזור (חבר שלי חייל וחוזר רק בסופשים הבייתה..) האם יש אפשרות שאסיים את הגלולה האחרונה מחר (יום שני) ובחמישי כבר אתחיל את החבילה החדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור ימי מחזור - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה13/01/2013תקדימי את נטילת הגלולה הראשונה ב 3 ימים וכך הוסת יקדים לך ב 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה שהבנתי..
דפנה13/01/2013מחר יום שני זאת הגלולה האחרונה מהחפיסה.. אני אמורה לקבל בערך ביום חמישי-שישי.. אז בעצם את מציעה לי להתחיל את החפיסה החדשה כבר ביום חמישי וככה בעצם סוג של לדלג על המחזור של החודש הנוכחי אבל להנות בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת
דפנה15/01/2013היא שאמשיך לקחת היום ומחר גלולות.. וביום חמישי בעצם אתחיל את שבוע ההפסקה שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-בעינ דחופהדניאלה12/01/2013
אני בת 18 וחצי. בגיל 15 קיבלתי מרשים לגלולה אסטל לטיפול באקנה אך הגלולה גרמה לי להקאות מתמשכות בלילה עד שהפסקתי אותה לאחר כשבוע. לפני כחצי שנה פניתי לרופא הנשים בבקשה לגלולות למניעת הריון וקיבלתי מרשם לגלולה מינס, הגלולה גרמה לי גם להקאות במהלך היום שאחרי לקיחתה ולכן חדלתי מלקחת אותה. אני מאוד מעוניינת לקחת גלולות אך הבעיה הזאת לא מאפשרת לי. הייתי מעוניינת לדעת מה יכול להיות המניע לבעיה ומה הפתרון. תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-בעינ דחופה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/01/2013נסי את הנוברינג-דברי עם הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות-דחוף !!אנונימי11/01/2013
שלום ,
אני לוקחת כבר חודשיים רצוף ללא הפסקה בהמלצת רופא את הכלולה פמינט , הופיעו לי הפרשות חומות . רציתי לדעת האם יש לי סיבה לדאגה מהריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות-דחוף !! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/01/2013לא. מתאים להתחלה של נטילת גלולות ולעיתים לנטילה רצופה, אך כדאי לפנות במקביל גם להיבדק(PAP)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות באיזור המפשעהDANA10/01/2013
שלום,
אני בת 20, חולת קרוהן, ולפני כשבוע וחצי התחלתי להשתמש בטבעת הוגינלית "נובה רינג".
לפי כמה ימים התחלתי לחוש בנפיחות באזור המפשעה. אני לא יודעת אם זה קשור לנובה רינג או לא. הנפיחות היא בחיבור שבין הבטן התחתונה לרגל, ממש במפשעה. יש שם מעיין שתי "גולות" סימטריות בכל צד (ימין ושמאל).
האם אלה השחלות?
מה אני צריכה לעשות?
יש לציין שהטבעת עדיין בפנים.
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות באיזור המפשעה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/01/2013לא קשור לטבעת. את צריכה לפנות לגינקולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקה לרמת ההורמוניםנסטיה09/01/2013
שלום רב,
אני בת 20 וקיבלתי בדיקה מגניקולוג שהאבחנה שלה: HIRSUTISM ו- ACNE CYSTIC.
הבדיקות שאני צריכה לעשות כוללות:
Estradiol
Luteinizing Hormone
DHEA-SULPHATE
FSH
Testosterone Total
HYDROXYPROGESTERON
כתוב לי שהזמן האידיאלי לעשות בדיקה זאת היא ביום 2-5 מתחילת ווסת. השאלה שלי למה הכוונה? אני צריכה לבצע את הבדיקה כשהווסת עוד לא הסתיימה או שאני צריכה לעשות אותה ביום האחרון של הווסת.
תודה על תשומת הלב,
נסטיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לבדיקה לרמת ההורמונים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/01/2013לבצע בין יום 3 לבין יום 5 מתחילת הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות או דימום דחוףמון08/01/2013
שלום...
לקחתי פוסטינור לאחר קיום יחסי מין לא מוגנים לאחר 17 שעות מהיחסים
הייתי ביום השביעי לאחר המחזור
לאחר לקיחת הפוסטינור הופיע אצלי הפרשות בצבע חום וקצת דימום עם כאבי גב ובטן ההפרשות והדימום הפסיקו
מה זה יכול להיות האם זה סימן לקבלת מחזור כי תמיד לפני המחזור מופיע אצלי הפרשות חומות .
האם פוסטינור מקדים מחזור או שזה סימנים של הריון?
אני לחוצה מאוד .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות או דימום דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/01/2013אין תשובה אחת נכונה. יש להמתין 10 ימים ואז לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה ואגינאלית -דחוף בבקשהאנונימית07/01/2013
שלום , אני בת 18 וחבר שלי ואני קיימנו יחסי מין בפעם הראשונה לפני כחודש ,שלושה שבועות אחר כך (פלוס מינוס ) הרגשתי גירוד חריף בנרתיק ובאותו היום גם קבלתי מחזור ,הבנתי שמדובר בפטרייה ולכן קניתי ערכה לטיפול הכוללת טבליות שמחדרים לנרתיק ומשחה ,הוראות הטבליות היו לא להשתמש בזמן המחזור ,כשחשבתי שהדימום כמעט ונפסק לא יכולתי להתאפק והשתמשתי בטבליות (יש סה"כ שלוש) הבעיה היא שיום לאחר מכן המשיך הדימום כרגיל ובגלל המחזור יעילות הטבליות לא הייתה גבוה והגירוד לא הופסק אלא רק מעט הוקל .קניתי עוד חבילה של טבליות ואני רוצה להשתמש בהן עכשיו ,מיד אחרי וללא הפסקה בין טיפול לטיפול האם זה מסוכן ?
תודה מראש על כל הסבלנות והעזרה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה ואגינאלית -דחוף בבקשה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה08/01/2013את יכולה אבל אם לא יעבור לך תגשיל לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתי ארוך ולא אופייניחסוי06/01/2013
שלום,
קיימתי לראשונה יחסי מין עם בן הזוג שלי לפני המחזור.
המחזור במשך כל השנים היה מחזור סדיר ללא יוצא מן הכלל, עם סטייה של יום-יומיים, בשנתים האחרונות מחזור קבוע של 30 יום. יום לפני הדימום המאסיבי - כאבי בטן קלים וכתמי דם דלים בתחילת יום שנעלמים עד לפנות הבוקר הבא, בו מתחיל הדימום הרציני. דימום של 4-5 ימים בדר"כ, בעבר היה 7.
בגיל 16 לקחתי גלולות בגלל כאבי מחזור עזים ופצעונים בפנים, למשך פחות משנה.
קיימנו יחסי מין בדיוק שבוע לפני המחזור, לאחר שכבר התחילו סימנים להתחלה שלו - גודש ורגישות בחזה, יותר פצעונים בפנים, ונפיחות - סימנים שמופיעים אצלי שבוע וקצת לפני כל מחזור, שוב בלי יוצא מן הכלל.
בזמן קיום היחסים לא היה דימום, למעט טיפות בודדות בניגוב לאחר מכן. (בהתייחס לקרום הבתולין, משמע ככל הנראה הוא לא נקרע?)
לא הייתי על גלולות. את הגלולה הראשונה לקחתי 6 ימים אחרי, ביום שבו היו כמה כתמים וכאבה קצת הבטן, ומאז המשכתי.
הדימום יום אחרי היה דימום מאסיבי עם הפרשה די מוצקה אבל גמישה (ג'לית) של חומר שקוף. הרגשתי גם את היציאה של הגושים האלה. כאבי המחזור כרגיל היו חזקים מאוד והזדקקתי למשככי כאבים ביום הראשון והשני לדימום החזק.
6 ימים היה דימום חזק, החזה הגדוש נהיה רך ונורמלי לאחר היום הראשון, וביום השני למחרת החל להתקשות שוב וככה הוא גם עכשיו - קרה לי גם לאורך כל המחזור הראשון של הגלולות לפני 3 שנים.
הגושים השקופים בדימום נעלמו ביום השני לקראת השלישי לדימום, והוא נמשך כרגיל עד היום השישי.
ביום השביעי היה מעט מאוד דם - כמו מעין שאריות של מחזור, כמו תמיד, חוץ מזה שהדימום נמשך יותר זמן. בערב כבר לא היו סימנים לדם.
היום זה היום השמיני - ויש דימום די אדום (וקצת כתום) וסמיך, לא משמעותי, אבל קיים.
אני יודעת שחלק מתופעות הלוואי של הגלולות זה דימומים ספונטאניים בתקופה הראשונה שאמורים לחלוף, אבל במקרה הזה הדימום סמוך לדימום הוסת.
דבר נוסף: יום לאחר היחסים הייתה לי דלקת בשתן שעברה כעבור יומיים בעזרת פרוביוטיקה ואנטיביוטיקה.
בן הזוג שלי ללא כל מחלה ויראלית או חיידקית (כלומר גם לא יכול להעביר אלי כלום).
האם יש ממה לחשוש? או שהדבר נראה תקין בינתיים, ופשוט לחכות לוסת הבאה לראות כיצד היא מתנהגת?
תודה רבה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וסתי ארוך ולא אופייני - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה07/01/2013עדיף להיבדק אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הייתי אצל רופא נשים
חסוי09/01/2013והוא אמר שזה בגלל הגלולות וזה יעבור... היום אני ביום 10 ועדיין יש כתמי דם קלים.
אבל בנוסף, היום קיבלתי תוצאות בדיקות תרבית שתן מלפני יומיים: "צמיחה מעורבת של מספר חיידקים".
(הדם לא מהשתן).
האם יכול להיות קשר בין הדברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותפוחד03/01/2013
דבר ראשון אני בת 18. לפני כשבועיים התחלתי לקחת גלולות בשם פמינט. בימים הראשונים הייתי במחזור ולאחר מכן היו לי דימומים..עכשיו הדיומומים נורא התחזקו ואני כאילו במחזור שוב.. יש לציין כי הרופאת נשים ציינה כי ייתכנו דימומים קלים לאחר נטילת הגלולות..אך לא ברמה שזה מדמה מחזור.. בקיצור, האם זה לגיטימי? יכול לקרות מצב שגלולות משפיעות ככה ויוצאות דימומים? אציין כי לא סיימתי לקחת את כל הגלולות שבחפיסה החודשית.
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל03/01/2013דימומים הם נורמאלים בחודשים הראשונים של הנטילה ובדכ הדבר מסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)