מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זרעסיגל21/10/2012
מה זה אומר שהזרע יכול לחיות בגוף האישה 48-72 שעות. לפני או אחרי יום הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/10/2012מרגע שפיכת הזרע הוא יכול לשרוד בגוף האישה סביב 48 שעות אולם היו גם דיווחים על זרע שהיפרה ביצית 6 ימים לאחר יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותסיגל21/10/2012
אחרי כמה זמן מאז קיום היחסים שאישה נכנסת להריון מתחילים תופעת כגון: גודש ונפיחות בשדיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/10/2012אינדיבידואלי-ימים עד שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע צורבבר18/10/2012
הייתי אצל רופא נשים כי היו לי צריבות באיזור הנרתיק ומצאו פטרת חיצונית בין השפתיים הקטנות לגדולות ולא בתוך הנרתיק..נאמר לי למרוח באזור הידרואגיסטן למספר ימים. חוץ מזה יש לי 2 פצעוני צהובים בתוך השפתיים הגדולות בחלק העליון ונאמר לי שזה כנראה זיהום בזקיק השערה למרות שאין באיזור שיער בכלל ושזה יעבור לבד. זה ממש שורף לי וכואב זמן הליכה,מקלחת,או לבישה של בגד צמוד.כבר שבוע זה קיים וזה לא עבר. איך אפשר להקל ומתי זה יעבור? ממה נגרם הזיהום והאם יש קשר לפטרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע צורב - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/10/2012לא קשור לפטרת.
ניתן למרוח דרמקומבין או פוליקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהוו מוזר ..אורלי18/10/2012
שלום רב.
אני בת 16 ובתאריך 29.8.12 קיבלתי מחזור בפעם הראשונה בחיי.
עד עכשיו לא קיבלתי מחזור שוב. וכל יום אני רואה נוזל לבן סמיך במידה בינונית על התחתונים. אתם יכולים להגיד לי מה זה ? ולמה עד עכשיו לא קיבלתי מחזור שוב.. (כי עבר חודש)
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהוו מוזר .. - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/10/2012בתחילת הדרך נורמאלי שהמחזורים לא סדירים.
ההפרשה הלבנה יכולה להיות פיטריה אולם קשה לאבחן דרך מחשב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות גלולותשלי18/10/2012
שלשום הייתי אצל הגניקולוג פעם ראשונה וקיבלתי מרשם לגלולות פמינט כי אני ממש סובלת מכאבי מחזור וגם רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי, הוא התחיל להסביר לי איך לקחת ולא ממש עקבתי אחריו =/
מישהו מכיר את הגלולה ויכול לרשום איך בדיוק אני צריכה לקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוראות גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/10/2012לוקחים את הגלולה 21 ימים ואחכ עושים הפסקה של שבוע וחוזרים על כך כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה פשוט
סיוון21/10/2012את מתחילה ביום הראשון של המחזור (אלא אם הוא אמר לך אחרת) ולוקחת עד שנגמרת לך החפיסה (21) ואז עושה 7 ימים הפסקה וחוזרת ביום השמיני לחפיסה חדשה, זה פשוט כי זה 21 יום לקחת ואז שבוע הפסקה, ממש פשוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בדיקת היריוןשלום16/10/2012
אני ממש בלחץ! כעבור כמה זמן ממועד קיום יחסי המין אני צריכה להשתמש בבדיקת ההריון לבדוק האם ההריון נקלט או לא? , וחבר שלי אומר שהוא לא גמר בפנים אך אני הרגשתי ממש רטיבות, זה מאצלי? או שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בדיקת היריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/10/2012את יכולה לבדוק אחרי 12 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור לאחר הביוץנירה15/10/2012
ואים לקוחים פוסטינור לאחר הביוץ? מה קורה אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פו - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/10/2012המצלחת המניעה מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היה מקרה
מעיין16/10/2012ששכבתי עם חבר שלי ונקרע לנו הקונדום וזה היה לאחר ימי הביוץ (פחות או יותר כי את יודעת זה אף פעם לא וודאי...) ולקחתי אני ממש לא חושבת שהיעילות פחתה כי עובדה שאני לא בהריון! גם קראתי קצת על הגלולה וכתוב שהיא מונעת את הביוץ ואת ההשתרשות של הביצית (חחח..אני נשמעת חננה קצת אבל רציתי לדעת מה היא עושה) בכל אופן אם את צריכה לקחת - ממליצה לך כן לקחת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףנירה15/10/2012
אים איברי מיני שלי ובן זוגי השתפשפו אחד בשני ללא חדירה והגבר לא גמר יש מצב להריון? ושאלה שנייה אים במידה והוא כן גמר מה קורה אז? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףףףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/10/2012אם לא גמר, בדכ לא יקרה דבר.
אם גמר, לרוב לא יקרה כלום אלא אם זרע חרוץ יצליח לשחות פנימה לתוך הנרתיק.
לעתיד-שימו קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית בבקשה
נירה16/10/2012זה אפשרי בכלל במצב שאין חדירה שזרע יגיע לתוך הנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלןאבגדהו14/10/2012
אהלן, אני בת 18, מקיימת יחסי מין סדירים ומוגנים עם חבר שלי, לפני בערך 4 ימים התחילו להופיע לי הפרשות לבנות מהנרתיק, אין להן ריח אבל זה מגרד! אני ממש מתביישת ללכת לגיניקולוג... מה עושים???
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/10/2012נסי טבליות אגיסטן ל 3 ימים. אם לא יחלוף, פני לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות שזה פשוט יעבור לבד?
אבגדהו15/10/2012אמרו לי להתקלח הרבה ולישון בלי תחתונים וזה יעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות שזה פשוט יעבור לבד? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/10/2012אפשר לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהבר11/10/2012
שלום,
יש לי פצעוני קטנים כמו שלפוחיות על העור באיבר המין בתוך השפתיים הגדולות וזה צורב וכואב.
אני צריכה ללכת לגניקולוג או לרופא עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/10/2012שתי האופציות יתנו לך מענה. במקרה כזה כדאי לפנות כמה שיותרמהרכדי שהרופא יראה את הנגעים מהתחלה ולא אחרי שנעלמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמי09/10/2012
שלום,
יש לי פצע קטן עם ראש צהוב בחלק הפנימי של השפתיים הגדולות. הוא שורף קצת. לפני שבועיים היה לי פצע זהה במקום אחר בשפתיים הפנימיות ומרחתי הידרואגיסטן והוא עבר אבל חזר שוב במקום אחר.(אני בתולה)
מה זה? והאם מריחת המשחה הנ"ל על הפצע צריכה לעזור?האם זו יכולה להיות פטריה?
כמו כן יש לי הפרשות שקופות צהבהבות וממשטח שעשיתי לפני חודש בערך הכל יצא תקין חוץ מסטרפטוקוק בי שלא מצריך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2012כדאי להראות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזמן המחזור ולפניומיכל09/10/2012
יום לפני המחזור ועוד יומיים במהלכו אני מאוד סובלת מכאבי מחזור שמשככי כאבים לא משפיעים עליו. בנוסף אני עצבנית ואכלנית מעבר לרגיל. הבנתי שיש תופעה שנקראת PMS אצל בנות. רציתי לדעת האם יש לה טיפול תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזמן המחזור ולפניו - תגובה
ד``ר דגנית סמואל09/10/2012יש לכך טיפולים תרופתיים שונים החל בתכשירים טבעיים כשמן נר הלילה, דרך כדורים להקלת כאבים, ויטצינים ועד גלולות למניעת הריון מכל הסוגים המקילות מאוד במקרים כגון אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול.......
הדס11/10/2012אני שונאת את השבוע לפני המחזור.. זה ממש מכה!!! אני גם עצבנית, וגם אכלנית וגם יש כאבים...
אני התייעצתי עם נטורפתית, והיא אמרה לי שגם לתזונה שלנו יש השפעה על כל זה. קודם כל אני ממליצה לך לאכול כמה שפחות מאכלים עם סוכר לפני המחזור (למרות שקשה לעמוד בפיתוי) ושנית היא המליצה לי לקחת אומגה 3 של כי היא אמרה שזה עוזר להפחתת כל התופעות האלה. ועוד עצה, בתקופה הזאת שלפני המחזור, תנסי לאכול מאכלים שלא יגרמו לך לתופעות כמו התנפחויות, היפר, וכל מיני.. תנסי לשמור לכמה ימים על תפריט מאוזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הופעת מחזור כשנהבר05/10/2012
שלום ד״ר,
שמי בר ואני בת 17 לפי כשנה הפסיק להופיע בגופי המחזור החודשי .לאחר כ4 חודשים ירדתי כ4 ק״ג במשקל ועדין לא הופיע המחזור ,פניתי לרופאת נשים שנתנה לי בדיקות ולאחר כחודשים נתנה לי גלולות לחודש אחד בלבד ואכן קיבלתי מחזור, במהלך המחזור עשיתי בדיקות דם ונמצא לי חוסר באחד ההורמונים (נדמה לי הורמון אסטרוגן), במשך החודשים האלה עליתי למשקל תקין לגופי 49.3 לגובה 1.58 ועדיין לא הופיע המחזור לבד..נקבע לי תור לרופא אנדקריאולוג מכייון שרופאת הנשים שלי רצתה לדעת האם צריך לעשות ct מוח או להמשיך בגלולות. הרופא אמר שאין שום צורך בסבב נוסף של גלולות ולא בסי.טי ושאם אני לא אקבל עוד חודשיים אז לעשות בדיקות דם ולחזור אליו.
האם יכול להיות שאחרי שנה ללא מחזור ולמרות שמצאו בבדיקות הדם חוסר בהורמון מסוים אין תורך בשום טיפול ?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הופעת מחזור כשנה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/10/2012אין מספיק פרטים אך התמידי בברור ואם לא נראית לך תוצאתו, עיברי לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירחסוי03/10/2012
אני בת 16 המחזור שלי לא סדיר בכלל , קיבלתי מחזור פעמיים שהיה לי רק ליום אחד והמשיך לי לשבוע . הפעם היה לי שום ליד אחד לא קיבלתי כמה ימים ועכשיו זה ממשיך לי יותר משבוע .. כלומר קיבלתי ב26.9 בערב ועכשיו 3.10 , הצבע של המחזור אדום כאילו זה שקיבלתי רק עכשיו .. והדם לא יוצא לי בפד הוא יוצא לי רק שאני מתפנה , נימאס לי מאוד מזה זה מפחיד אותי ומעייף . מה אני אמורה לעשות אצל מי אני אמורה להיבדק ? תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/10/2012מומלץ לך לפנות לשיחת יעוץ אצל גינקולוג-רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתי בת 12.5 מקבלת מחזור כל שבועייםצפי01/10/2012
שלום רב
בתי בת 12.5 קיבלה מחזור לפני כמה חודשים, מאז בערך כל שבועיים מקבלת מחזור שאורכו שבוע ויותר עם דמם חזק וכאבים לאורך כל השבוע.
רציתי לשאול האם זה סביר? מעיד על מעיה כל שהיא? ובכלל האם אפשר לטפל בזה או לעזור לה בגיל כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתי בת 12.5 מקבלת מחזור כל שבועיים - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה02/10/2012בעיה כזאת מתרחשת אצל נערות בגיל של ביתך , אך מוטב בדיקת רופא נשים וטיפול
במיוחד בשל לא להגיע לאנמיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)